A szűz csillagjegy nagyon különleges, a legtöbben nem is gondolják, milyen is ő!

A legfőbb jellemzői: szereti a tisztaságot és a rendet. A legtöbb szűz csillagjegyű ember analitikus gondolkodású, nem fogadja el a káoszt és a spontán dolgokat.

Ő nem csak a következő napot tervezi el, hanem az egész életét, sok esetben a tökéletességre való törekvése már feszültséget okoz. Fegyelmezettek, szervezettek és dolgosak. Ők nem bocsájtják meg maguknak és másoknak sem, ha hibáznak. Nem tudnak nagyon szeretni, nekik az a fontos, hogy mindig a figyelem középpontjában legyenek.

Szinte lehetetlen egy ilyen csillagjegyű személlyel találkozni egy zajos összejövetelen, ők a család és a közeli barátok köreiben szeretik eltölteni az idejüket. Materialista, sokat számít a luxus és a jó anyagi körülmény az életében. A legapróbb részletekre is figyelnek, minden rájuk bízott feladatot aprólékosan elvégeznek, kritikus a gondolkozásuk, emiatt jó vezetőkké válnak.

A legfőbb elégedetlensége az, hogy nem képes megbocsájtani mások tévedését. Karrierista, mindent ellenőríz, nehezen viseli el a saját maga tévedését, nem tudja elfogadni a vereséget.

A szűz csillagjegy legfőbb jellemzője az intellektuális, összefüggően és lojálisan gondolja át a céljait, képes fontos döntéseket hozni és vállalni értük a felelősséget. Nem mindenki érti meg őt, azok az emberek akik ebben a jegyben születtek általában sokat szenvednek. Azt viszont jegyezd meg, ha a szűz jegyben született személy kritikus veled szemben, azt csak jó indulatból teszi, ezért ne vitatkozz vele, mert mindig neki lesz igaza.

Forrás: bidista.com

Hozzászólások: