Előtte-utána fotók! 23 kilót adott le a fiatal nő

 

Lapos has, karcsú derék és elégedett mosoly.

A főiskolai-egyetemi évek nem éppen az egészséges táplálkozásról szólnak. Így volt ezzel Kelsey Byers is: sokszor evett gyorsétteremben, szaporodtak az esti sörözések, kihagyta az edzéseket.

Egy idő után nagyon zavarta a túlsúlya, nem mert már fürdőruhát húzni, az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, amikor valaki lebálnázta

kelsey_utana

Kelsey Byers: 23 kiló mínusz

– Apróbb változtatásokkal kezdtem: kevesebbet ettem, magamnak főztem az ételeket, és hetente háromszor edzőterembe mentem. A barátom – aki azóta már a férjem – biztatott, hogy ne féljek a súlyemeléstől, mivel a női szervezet jóval kevesebb tesztoszteront termel, nem lesznek dagadó izmaim – meséli Kelsey.

kelsey_elotte

Mivel kislánya egyéves, jelenleg általában csak félórás edzésekre jut ideje, ha azonban eljut az edzőterembe, igyekszik 45 percet maradni. Ilyenkor általában 25 perc súlyzós edzésre és 20 perc kardióra jut idő. Arról, hogy a súlyzós edzés hogyan segíti a fogyást.

– A főiskola után 50 fontot (23 kilót) adtam le, és négy mérettel kisebb farmert kellett vennem. A terhesség alatt csak 30 fontot (13 kilót) híztam, majd a szülés után pár hónappal már újra rám jöttek a terhesség előtt viselt nadrágjaim.

A napi kalóriaadag kiszámítása

Mint Kelsey mondja, napi 1800-2000 kalóriának megfelelő energiamennyiségű ételt fogyaszt. Ezt a úgy számolja ki, hogy az elérni ? illetve tartani ? kívánt célsúlyt megszorozza tízzel, majd az eredményhez hozzáad 300-400 kalóriát. Esetében ez a következőképpen néz ki: 140 font x 10 = 1400 + 400 = 1800 kalória. Ha szeretnéd kiszámolni a saját napi kalóriaadagodat.

Hozzászólások: