7 biztos jel, hogy eszelősen féltékeny

Érdemes mihamarabb észrevenni a féltékenység ?tüneteit?, és felhívni rá a párod figyelmét, illetve megbeszélni a gondokat. Ha túlzásba viszi, akkor már baj van. Íme a biztos jelek, hogy féltékeny típus a nő, akivel összejöttél.

feltekenyseg-1024x449

Ellenőrizget

Általában nem a legelején bukik le ezzel a hölgy, de azért sanszos, hogy előbb-utóbb sor kerül rá. Az ellenőrizgetés irányulhat a telefonodra, a közösségi adatlapodra, de akár az ismerősökre is, akiktől idővel visszahallod, hogy faggatózott rólad.

Folyton duzzog

A férfiak rémálma egy hisztis, duzzogó nő, márpedig aki ellenőrizget, az sanszos, hogy így fog viselkedni. Sokan megpróbálják véka alá rejteni a féltékenységüket, ám ennek a jól ismert duzzogás lesz az eredménye. 

Beleavatkozik az életedbe

Egy normális, egyenrangú kapcsolatban eszébe sem jut a feleknek, hogy beleavatkozzanak a másik életébe, míg egy féltékeny barátnő esetében ez mindennapos dolog. 

Észrevétlenül leépíti a lányokat

Ha neked is vannak gyerekkori lánybarátnőid, vagy olyan nőismerőseid, akikkel tényleg csak haveri viszonyt ápoltok, akkor nagy esély van rá, hogy a társaságot a túl féltékeny barátnő eltünteti mellőled.

Mindent rád fog

A lelki terror egyik része a duzzogás, a másik a bűntudatkeltés. Az más tészta, amikor a barátnőd megpróbálja elmagyarázni, miért esik rosszul neki az, amit teszel, majd elgondolkozván rájössz, hogy ez fordított esetben valószínűleg téged is bántott volna.
Hozzászólások: