9 fantasztikus dolog történik ha nem hord melltartót – tudta ezt?

A hölgyeknek gyakran azt mondják, hogy hordjanak melltartót, mert az a helyes. Ez a világban sok helyek elterjedt vélemény.

Sokan azt gondolják, hogy egy nő aki melltartót hord, sokkal csinosabb. De mit szólnának ezek az emberek, ha elolvasnák ezt az alábbi érvelést amellett, hogy miért jó egy nőnek ha nem hord melltartót?

Ha nem hordja a melltartót, ezekkel az előnyökkel számolhat:

TIPHERO

1.Javul a mell formája

Mindig azt halljuk, hogy a mellek lógni fognak, ha nem hordunk melltartót – ez azonban éppen fordítva van. Egy francia tanulmány pont az ellenkezőjét mutatta ki. Ebben arról is írnak, hogy a melltartó hordása miatt a mell izmai nem fejlődnek azoknál a nőknél, akik minden nap melltartót hordanak.

2.Jobban alszunk

Ha valaki melltartóban alszik, az kényelmetlen és rontja az alvás minőségét. Ez a tanulmány arra is kitér, hogy még a pizsama is befolyásolhatja a kellemes éjszakai alvást és mindenkit arra ösztönöz, hogy meztelenül aludjon.

WIKIMEDIA

3.Javul a vérkeeringés

Az előbb említett tanulmány azt is kimutatja, hogy ha nem viselünk melltartót, jobb lesz a vérkeringés. Ha huzamosabb ideig szoros melltartót hordunk, ez rossz hatással lehet néhány nagyobb érre. Hosszú távon komoly vérkeringési problémákat is okozhat, mivel összenyomja az ereket.

Egyik push-up melltartó sem éri ezt meg igaz?

4.Egészségesebb lesz a mell

A francia tanulmány arról is ír, hogy javul a mell egészsége. Nem, nem kapunk majd mellrákot, viszont a piszkos, izzadt melltartó okozhat fertőzést, aknét, bőrproblémákat.

Ez főleg akkor fordulhat elő, ha nem a megfelelő méretű vagy formájú melltartót hordjuk. Ha nem jó kosárméretet hordunk, attól fájhat a mellkasunk és a hátunk is.

Nem könnyű olyan melltartót találni, ami tökéletesen illeszkedik, akkor jobb, ha egyáltalán nem is veszünk!

BZB

5. Pénzt spórolunk meg

A melltartók sokba kerülnek, tehát ha nem is hordjuk őket, akkor azt a pénzt valami sokkal jobb, szórakoztatóbb dologra is el tudjuk költeni.

6. Erősebb mellek

Ha a mellnek harcolnia kell a gravitáció ellen, akkor attól megerősödik. Az erősebb izmok pedig nagyobbak, mint a gyenge izmok.

Itt ismét a francia tanulmányra hivatkozunk, mely bebizonyítja azt, hogy a mellek akár egy számmal is nőhetnek ha nem hordunk melltartót.

BRASNTHINGS

7. A mellszövetek egészségesebbek lesznek

Egy 15 éven keresztül zajló kutatás kimutatta, hogy ha naponta hordunk melltartót, a mell szövetei nem lesznek annyira egészségesek. Az egészséges mellszövet sok szempontból is fontos, hiszen csökkenti (de nem zárja ki) több mellbetegség, többek között a mellrák kockázatát is.

8. Jobb légzés

Ezt nem nehéz megérteni. Ha valami a hét minden napján, az év 365 napján keresztül nyomja a mellkasunkat, az nem eredményez jó légzést.

MAX PIXEL

9. Kényelem

Sok hölgy azért veszi le a melltartóját, mert úgy kényelmesebb nekik. Gondoljunk csak bele, milyen jó érzés, mikor a nap végén levehetjük a melltartónkat.

Mit gondol? Ön egyetért ezekkel? Kérjük ossza meg velünk véleményét a Facebook-on!

Hozzászólások: