Ha ezeket a dolgokat veszed észre valakin, azt jelenti, hogy nem túl intelligens!

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy találkozott egy új személlyel és nem tudta eldönteni róla, hogy intelligens-e vagy sem.

Ma szeretnénk bemutatni nektek néhány olyan dolgot, amelyek alapján eldönthetitek, hogy az illető személy megérdemli a figyelmeteket, vagy jobb, ha kerülitek őt.

1. A humorérzék hiánya

Gondolkodj egy viccen és mondd el a beszélgetőpartnerednek, a reakciója mindent elárul róla. Egy nem túl intelligens ember nem érti a viccet, nem látja a különbséget az igazság és a szarkazmus között és nem érzékeli az iróniát.

2. Próbálja felhívni a figyelmet magára

Ezeket az embereket ne keverjétek össze a karizmatikus emberekkel, akiket általában nem idegesítenek a körülöttük lévők, sőt. A kevésbé intelligens embereknek nem fog ez a dolog sikerülni.

3. Képtelen a beszélgetésre

Nem a zárkózott emberekről beszélünk, hanem azokról a személyekről, akik tudnak beszélni, de nem hallanak. Ha a beszélgetőpartnered több esetben is a szavadba vág azért, hogy ő beszéljen és csak magáról beszéljen, akkor nem csak rossz nevelést kapott, hanem hiányzik belőle az intelligencia is. Az intelligens emberek közötti beszélgetés az egymás iránti tiszteleten alapszik.

4. Az olyan embereknek akik nem intelligensek, nincsenek kétségeik

Csak az intelligens emberek kételkednek a saját erejükben. A nem túl okos emberek a legintelligensebbek és a legjobbak mindenben, ők biztosak ebben.

5. Nem érzik a beszélgetőpartner jelenlétét

Ők nem érzik azt, hogy ez egy különleges helyzet, mert a partner nem szeretne beszélgetni. Általában az ilyen embereknek nem számít az, hogy meghallgatja valaki őket, vagy sem, az ő számukra az a fontos, hogy beszéljenek.

6. Az ilyen emberek csak megkülönböztető módon gondolkodnak

Ők nem ismerik az aranyközéputat, számukra csak az igen, és a nem, a jó és a rossz, fekete vagy fehér létezik. Ezeknek a jellemvonásoknak köszönhetően ők nem tudnak megérteni másokat.

Az ilyen emberek nem tudnak tanácsot adni, mert nem tudják a lényeget, túlságosan egyenes beszédűek és nem gondolkodnak mielőtt kimondanak valamit.

Hozzászólások: