Szabadulj meg a pattanásoktól és a szem alatti sötét foltoktól ezzel az egyetlen EGY hozzávalóval!

Milyen érdekes, hogy manapság a szódabikarbóna lett az egyik legolcsóbb és legsokoldalúbb termék, amely szinte a lakás összes helyiségében bevethető, szépségápolási kence készíthető belőle, valamint az egészségmegőrzés területén is megállja a helyét.

Itt vannak mindjárt a csúnya pattanások, amelyektől nemcsak, hogy megszabadulhatunk, hanem a sötétebb, barnás színárnyalatú bőrfelületet is fehérebbé változtathatjuk.

Ennek érdekében egy evőkanál szó szódabikarbónát tegyünk egy tálkába, adjunk hozzáegy-két csepp vizet, ne túl sokat, és addig keverjük, amíg pasztaszerű állagot nem kapunk.

Ezután vigyük fel a problémás bőrre, masszírozzuk be és hagyjuk ott pár percig. Ha a víz elpárolgott belőle, a készítmény rászárad a bőrre és megkeményedik. Ezután langyos vízzel mossuk le. Ezt a bőrfiatalító eljárást minden este, lefekvés előtt végezzük el, és volt-nincs pattanás.

A következő recept kifejezetten a szemek körüli, rendkívül érzékeny bőr frissebbé, fehérebbé való „átalakítását” célozza.

Keverjünk el egy evőkanál szódabikarbónát egy pohár forró vízben, vagy teában. Ha alaposan elkevertük, két vattakorongot mártsunk bele, majd helyezzük a szemekre, és hagyjuk ott 15 percig. Ezután vegyük le a korongokat és mossuk meg a szemek környékét langyos vízzel.

Hozzászólások: