AMIT ELTITKOL A NŐGYÓGYÁSZOD: EZZEL A FŰVEL ELKERÜLHETŐ LENNE A NŐGYÓGYÁSZATI MŰTÉTEK NAGY RÉSZE

A nőgyógyászok sokszor műtétet javasolnak, főleg, ha a nők már nem szülőkorban vannak. Pedig a nők szervei, amelyekkel megfogannak, gyermeket hordanak ki nemcsak a szaporodást szolgálják. Ha valakinek eltávolítják a méhét vagy petefészkét, olyan problémákkal kell szembenéznie később, amelyekre senki sem figyelmezteti.

Ilyenek a hólyag előreesése (a hasüregben nem véletlenül helyezkednek el a szervek úgy, ahogy, nem lehet csak úgy eltüntetni belőlük egyet), a súlyos csontritkulás, depresszió. Még a menopauza után is van szerepe a petefészkeknek, nem teljesen áll le a működésük, csak azért mert már nincs peteérése egy nőnek.

Mindenkinek javallott lenne egy palástfű teakúrát tartania, mielőtt fontos testrészeitől megszabadul. Nagyon sok esetben ugyanis ez a csodanövény meggyógyít olyan nőgyógyászati problémákat, amelyekre állítólag nincsen gyógyszer.

Ezeken kívül segít a következő panaszoknál: vérzések, rovarcsípés, hányinger vagy erős hányás, ekcéma, torokgyulladás, hasmenés, különösen a kisgyermekeké, köszvény, reuma , aranyér, fekélyek, de legfőképpen nőgyógyászati problémákra javallott: megszünteti a petefészek és a méh legkülönfélébb betegségeit és elváltozásait: mióma, ciszták, gyulladás, megvastagodott méhfal, rendszertelen vérzés, túl erős vérzés esetén is kúraszerűen inni kell, napi legalább 3 csészével. A frissen szedett növény a leghatékonyabb, de a szárított tea is igen hatásos. Mindenkinek erősen ajánlott, akinek nőgyógyászati problémája van. ha nem segít, érdemes cickafarkkal keverve alkalmazni. A két növény együttes hatása még erősebb.

A palástfű ez a csodanövény( lat . Alchemilla vulgaris ) flavonoidokat , szerves savakat , tanninokat, phytosterines,szalicilsavat, illóolajakat és C vitamint tartalmaz.

A különböző tanninoktól van keserű íze, erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása.

Természetesen a fentieket ne értsd úgy, hogy műtét helyett minden esetben megoldást fog jelenteni ez a növény, vagy bármilyen más alternatív gyógymód. Csupán egy szempontot szeretnénk adni. Az egészséged a legfontosabb!

Hozzászólások: