Ez a 4 csillagjegy biztosan nem fog megcsalni soha!

Vannak olyan emberek, akik egész életükben nagyon hűséges típusok, ha egyszer megszeretnek valakit, akkor egy életen át kitartanak mellette. Nekik ezt írták meg a csillagok!

Ez a 4 csillagjegy nagyon hűséges típus, nem hajlamos a megcsalásra.

1.Bika (április 20-május 20)

Mindig a biztonságot, és a stabilitást keresi a kapcsolataiban. Ha egyszer valakit megszeret, akkor azzal egy éltre tervez, a komoly kapcsolatokat részesíti előnyben. Ki nem állhatja a drámát, mindig nyílt lapokkal játszik.

Az érzéseiről is mindig őszintén beszél. A kapcsolatban eléggé konzervatív, úgy gondolja, hogy a boldog élet alapja egy tartós párkapcsolat. Ha valami nem működik, megpróbálja orvosolni a problémát.

2.Szűz (augusztus 23-szeptember 22)

Nagyon szenvedélyes, és szerelmes típus. Teljes szívéből képes szeretni, és mindent megtesz az imádott személyért. Csak azokkal a személyekkel alakít ki kapcsolatot, akikről úgy érzi, hogy szintén ilyen mély érzelmekkel rendelkeznek.

Különleges képessége van a hazugság felismerésére, és, ha valakit rajtakap, hogy nem mondott igazat, azzal soha többé nem áll szóba. Sokszor az intuíciója alapján dönt a kritikus helyzetekben.

3.Mérleg (szeptember 23-október 22)

A Mérleg legnagyobb vágya, hogy egy nyugodt, problémák nélküli, csendes életet élhessen. A szerelemben nagyon konzervatív, és romantikus alkat.

Csak akkor fektet egy kapcsolatba energiát, ha biztos a saját, és a partnere szándékaiban is. Leginkább egy kellemes, és biztonságos otthonban érzi jól magát, szerelme, és gyermekei körében. Soha nem bonyolódik kalandokba, minden vágya egy stabil kapcsolat.

4.Halak (február 19-március 20)

A Halak jegyében született személyek eléggé labilisak. De, ha egyszer szerelmesek valakiben, akkor nagyon határozott elképzelésük lesz az életről. Álmai szerelmére, hercegként, vagy hercegnőként tekintenek.

A kapcsolatban nagy hangsúlyt fektetnek a szeretetre, és a gondoskodásra. Partnerével nagyon bensőséges lelki és szellemi kapcsolatot is kialakít, ezért egyáltalán nem vágyik egy másik félre.

Hozzászólások: