Átverték a tűzifával, és még ki is rabolták a bácsit!Magyar valóság!Oszd meg te is!

Ismét idős férfi esett áldozatul a senkiházi fakereskedőknek!Idős rokonotokat szüleiteket tájékoztassátok, hogy soha ne aljának szóba ezekkel a dudálós árussokkal mert könnyen bűncselekmény áldozatai lesznek,hiszen csak erre megy ki a játék!A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. István 30 éves, P. Gábor 24 éves, D. József 36 éves és P. Béla 56 éves kazincbarcikai lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a négy férfi 2015. február 19-én 10 órakor hasított akácfát kínált eladásra egy 77 éves fehérgyarmati férfinak.

tuzi

Az idős férfi megállapodott az eladókkal, majd miközben azok a fát az udvaron pakolták, addig egyikük a sértett figyelmetlenségét kihasználta és besurrant a házba, ahonnan pénzt és egy mobiltelefont eltulajdonított. A sértett miután észre vette a lopást, értesítette a rendőrséget. A nyomozás közben kiderült, hogy a fa kifizetett és ténylegesen lepakolt mennyisége sem egyezik. A sértett 58 mázsa fa vételárát fizette meg a négy férfinak, de azok mindössze 11 mázsát pakoltak le, így több tízezer forinttal károsították meg.

tuzi1

A fehérgyarmati rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kazincbarcikai férfiakat. A rendőrség a bűncselekmény elkövetéséhez használt kisteherautót lefoglalta, a négy férfit gyanúsítottként kihallgatta. A gyanúsítottak beismerték tettüket és megtérítették a sértettnek okozott kárt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások: