A PAPÍRTÖRLŐ 9 FELHASZNÁLÁSI MÓDJA… EZEKRE EDDIG NEM IS GONDOLTAM!

A papírtörlő minden otthonban megtalálható. Sok háziasszony inkább használja a hagyományos kéztörlőt és a papírtörlő csak tartalékban van ott a polcon.

Hoztunk néhány nagyszerű ötletet, hogy mire használható fel a papírtörlő. Mostantól kezdve más véleményed lesz ezekről a termékekről. Itt az ideje, hogy megtanuld, mi mindenre fel lehet használni őket, nem csak arra amire tervezték.

Hogyan használjuk a papírtörlőt?

1. A gyógynövényeket csomagold bele a papírtörlőbe. Ha a hűtőszekrényben szeretnéd tárolni, akkor előtte itasd meg a növényt egy kis vízzel, majd csavard bele egy papirtörlőbe, majd tedd bele egy zacskóba, így hosszabb ideig biztosítva lesz a nedvesség.

p1

p2

2. Ha zavar a leves tetején lévő zsírréteg, akkor helyezzél néhány réteg papírtörlőt egy szita aljára, majd szűrd át a levest. A folyadék tisztán és zsírmentesen fog átszűrődni.

p3

3. Csavard bele a kenyeret egy papírtörlőbe, mielőtt hűtőszekrénybe teszed. Így a kenyér nem fog nedves lenni, amikor kiveszed.

p4

4. A zsírkréta foltokat pillanatok alatt eltávolíthatod, ha egy papirtörlőt ráteszed a foltra és egy enyhén fűtött vasalóval rávasalod a papírtörlőt a foltos felületre.

p5

5. Nem piszkolod össze a mikrót, ha a hús szeleteket előtte papírtörlővel becsomagolod.

p6

6. Ha nincsen kéznél egy kávé filter, akkor a papírtörlőt szűrőként is használhatod.

p7

7. Itasd le a nedvességet a húsról sütés előtt, így sokkal ropogósabb lesz.

p8

8. Ha az olajos flakont körbecsavarod egy papírtörlővel, akkor nem lesz olajos a kezed, amik megfogod az üveget!

p9

9. A papírtörlőt középen vágd el éles késsel. Egy tálba öntsél vizet és néhány csepp kókuszolajat, vagy ricinusolajat vagy olívaolaj is megfelel. Tehetsz bele egy kevés tisztítószert is. Áztasd meg a guriga felét ebben a keverékben.

p10

Távolítsd el a közepében lévő kartont, amikor meglágyult.

p11

Máris van nedves törlőd, amelyet hűvös helyen tárolva akár néhány hétre is elegendő. A papírtörlőt ha felhasználod egyéb célokra is, akkor enyhíteni fogja a családi költségvetést.

p12

Ültesd gyakorlatba ezeket az ötleteket!

Hozzászólások: