Mennyi az esélye, hogy a párod egy másik nőért hagy el? Innen tudhatod

 

Már a kapcsolat legelején tudhatod, hogy képes lenne-e más miatt elhagyni téged, vagy sem.

Aki vihető, azt vigyék is ? szokták mondani, amikor a férfiak és egy kapcsolatba furakodó harmadik személy kerül szóba, és van is ebben valami, ám ha azt az oldalát nézzük a dolgoknak, mennyire tud az ilyesmi fájni, már nem is olyan könnyű ennyivel lerendezni a kérdést.
A gondolat, hogy helyetted mást akar a párod, hogy mostantól nem veled szeretne lenni, önmagában kész rémálom lehet. Képzeld el, mennyire rossz lenne, ha a gondolatod nem csupán egy gondolat, hanem tény lenne, miszerint valóban egy másik nő, és nem te leszel a kedvesed mellett ezentúl. De vajon mennyi annak az esélye, hogy a párod egy másik nőért fog elhagyni?
pppp

Ahogy a fogorvosi székben is szereti tudni az ember, mi vár rá, úgy ebben a kérdésben is jobb előre látni az esélyeket. Persze sohasem lehet tudni, mit hoz a jövő, de ha párod esetében is jelen vannak a következő tényezők, akkor sajnos a kockázat, hogy egy harmadikért fog elhagyni, hatványozott.
Érted is elhagyott valakitVolt a párodnak valakije, amikor ismerkedni kezdtetek? Esetleg a legelején veled párhuzamosan korábbi partnere is megvolt még? Szakított valakivel, hogy ti együtt lehessetek? Bár lehet, hogy neki te vagy az igazi, sajnos mivel megmutatkozott, hogy nem áll tőle távol az ilyesfajta partnerváltás, ha egy újabb nő jön a képbe, veled ugyanúgy képes lehet megtenni mindezt.
Keveset tapasztaltMielőtt az ember ‘legyen bár nő vagy férfi’ házasságra adja a fejét, tapasztalnia kell, élnie, ismerkednie, bölcsebbé válnia párkapcsolati téren, hiszen ennek hiányában nem fogja tudni jól kezelni a kapcsolati konfliktusait, nem fogja tudni, mit vár el egy kapcsolattól, és még lehetne sorolni ? de témánknál maradva, aki keveset élt és látott, azt érezheti, kihagyott valamit az életéből. Ha párodnak nem volt legalább két-három másik kapcsolata előtted, akkor sajnos lehetséges, hogy el fog hagyni, hogy más nőkkel ismerkedjen, mert hiányérzete lesz.
Nem az a hűséges típus

Ha a párodnak nem erőssége hűségesnek maradni, akkor mindenképpen tedd fel magadban a kérdést, egyáltalán miért vagy még mindig vele, majd ha ezt megválaszoltad, kezdhetsz is felkészülni rá, hogy akármikor előállhat azzal, hogy mással szándékozik lenni. Igaz, egy férfi, aki állandóan vagy akár egyszer is félrelép, nemhogy nem veszteség, de még te nyersz vele, ha elhagy.
Szeret még a párod?

Képeken nyolc mozdulat, ami arra utal, hogy sajnos már nem annyira. Ne félj meglátni!
Ne láss rémeket!

Hajlamosító tényezők ide vagy oda, egyáltalán nem biztos, hogy bármelyik fent felsorolt dolog megléte miatt párod is egy másik nő miatt fog elhagyni. Lehet belédegy életen át fülig szerelmes akkor is, ha még csak egy nő volt rajtad kívül az életében, és az sem törvényszerű, hogy elhagy majd, mert éppen párban volt, amikor téged megismert. Jó, ha tisztában vagy a fentiek jelentette kockázatokkal, de semmiképpen se láss mától fogva rémeket!

Hozzászólások: