Kulisszatitkok egyenesen a Szulejmán forgatásáról

Szulejmánt és Ibrahimot alakító színészek a valóságban is kedvelik egymást? A megrázóbb jelenetek tényleg megviselték a szereplőket? Vigyázat, spoiler, csak saját felelősségre olvassa tovább!

Érlelődik Hürrem vágya, lassacskán eltávolít mindenkit a palotából, és Szulejmán mellől. Így sejteni lehet, Ibrahim lesz a következő, akit? Na szóval, aki ismeri I. Szulejmán történetét, aki jártasabb a történelemben, pontosan tudja, Ibrahimot kivégzik. Ez a sorozatban sem lesz másképp.

image_10323952

A Szulejmánt alakító színész, Halit Ergenc elárulta, nagyon megviselte a stábot a hű nagyvezír kivégzése: ?Néhány titkot elárulhatok, például, hogy mennyire megszenvedte a stáb Ibrahim pasa kivégzését. Okan (Okan Yalabik, ő alakítja Ibrahim pasát) és én már a sorozat előtt is ismertük egymást, de a Szulejmán alatt nagyon összehangolódtunk, olyan ő nekem, mintha a fivérem lenne. Két héttel Ibrahim pasa kivégzés előtt már ideges voltam, mert tudtam, hogy örökre eltűnik a sorozatból, és vége a közös munkának.

image_10323948

Elmondtam az érzéseimet Okannak, aki szintén nehezen viselte karaktere halálát, hiszen egy színész tudja, ezután mindig egyfajta üresség érkezik az ember életében. Nem tagadom, hogy könnyen elérzékenyülök, többször kértem szünetet a forgatás alatt. Nemcsak akkor, amikor az Ibrahim haláláról szóló epizódot forgattuk, hanem akkor is, amikor Szulejmán elveszítette az egyik gyermekét. Én is édesapa vagyok,  a szívem majd megszakadt, amikor ezt forgattuk” ? árulta el a színész.

image_10323951

Az is kiderült, hogy a több ezres stáb és a színészek annyira összeszoktak, hogy szinte egy családként dolgoznak együtt. Nem csoda, hiszen egy-egy sorozatot több éven keresztül is forgathatnak.

image_10323954

Szulejmán és Hürrem kapcsolata az egyik főcsapása a történelmi szappanoperának. A jelentek alatt Halit nagyon sokszor ugratta Meryemet a németes akcentusa miatt, amit a gyönyörű színésznő állítólag nem vett zokon. 

image_10323963

 ?Mikor elbúcsúzott, és visszaköltözött Németországba, azt mondta, hogy sokat segítettem neki a török nyelv megtanulásában. Szegény, nem tudta, mibe keveredik, amikor idehozták Hürrem szereplőválogatására” ? mondta a színész.

Forrás: rtl.hu

Hozzászólások:

3 thoughts on “Kulisszatitkok egyenesen a Szulejmán forgatásáról”

Comments are closed.