3 NAP ALATT BEGYÓGYÍTJA A PATTANÁSOKAT EZ A GYÓGYFŐZET. OLCSÓ ÉS HATÉKONY!

A pattanások nem kímélik a bőrünket, elég annyi, hogy egy kissé rossz kedvünk van, és a felbomlott hormonegyensúly miatt zsírosabbá váló arcbőrön gyulladások keletkeznek.

Ezektől mindenki meg szeretne szabadulni, amilyen gyorsan csak tud. Most itt vagy egy természetes recept, ami 3 nap alatt tünteti el ezeket a kellemetlen „szépséghibákat”.

A legfontosabb alapanyag egy zöldség, mégpedig az élénkzöld fejes saláta. Igaz, hogy a kertekben már elvétve találni, azt is csak úgy, ha valaki nyáron még újravetett a magból. Azonban a nagyüzletekben biztosan van a zöldségből. A saláta nagyon gazdag A-, C-, E-, B1-, B2-, B3- és B6-vitaminokba, de bővelkedik kalciumban, magnéziumban, vasban és rézben is.

Ne habozzunk sokat, készítsük el az alábbi salátás pattanástalanító receptet.

pattanas-ellen

Hozzávalók:

  • mindössze 2 nagyobb saláta levél
  • 1 kiskanál szódabikarbóna
  • 300 ml víz
  • 2 kiskanál méz

Elkészítés:

Először is mossuk meg alaposan a leveleket, vágjuk fel és tegyük bele egy edénybe, majd öntsük rá a vizet, és kis lángon tegyük oda főni egy óra erejéig. Ha letelt az idő, válasszuk külön a főzet folyékony és szilárd részét. A folyadékot hagyjuk kihűlni, miután ez megtörtént, keverjük hozzá a mézet, a szódabikarbónát, amíg össze nem áll. A kencét tegyük egy kis dobozba, és tároljuk a hűtőben.

Használat:

Este, lefekvés előtt kenjük be a pattanásos arcbőrt, és hagyjuk magunkon egész éjszaka. Reggel mossuk le langyos vízzel.

Az eljárást 3 napig ismételjük meg, és utána máris javulást tapasztalhatunk. A pattanások eltüntetése mellett a krém még nyugtatja és védi a naptól is bőrünket.

Hozzászólások: