Így tudod a leggyorsabban és a legegyszerűbben csökkenteni a derékbőségedet

A kutatóktól már megtudtuk azt, hogy a fogyás és a kókuszolaj nem idegenek egymás számára. A kókuszolaj ugyanis olyan zsírsavakat tartalmaz, amelyek a fogyókúrázok számára megfelelően aktiválódnak, és így az álmodott alak elérése nem csak állom többé.

A kókuszolajban található zsírsavak egyike a triglicerid, ami segít a szervezetben lerakódott zsírokat gyorsabban elégetni. A kókuszolaj leggazdagabb és legtermészetesebb forrása az MCT ez képes növelni az anyagcserét, és így a fogyást is beindítja. Ösztönzi a szervezetet egy olyan mennyiségű energia előállítására, amely az egész test számára jótékonyan hat. A japán kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a kókuszolaj a leghatékonyabb természetes zsírégető. Amikor ugyanis MCT-t bevisszük a szervezetünkbe és ez által az étrendünkbe, a test jóval kevesebb zsírt fog tárolni. A már elraktározott zsírok pedig ennek hatására bomlani kezdenek és beindul a fogyás.

14520577390391_80723502277298_db

Az MCT nem csak a szervezet anyagcseréjét pörgeti fel, de külön gyógyító tulajdonsággal is rendelkezik. A kókuszolaj ahhoz hasonló természetes zsírokat tartalmaz ugyanis, mint amelyek az anyatejben is megtalálhatóak. A kutatók már számos közös kapcsolatot is találtak a kettő között, így nyugodtan kijelenthető, hogy a kókuszolaj az egyik legtermészetesebb erőforrásaink egyike.

Ha fogyni szeretnénk és nincs elég energiánk és kapacitásunk egy hosszas, hetekig tartó diétába belekezdeni, akkor mindenképp ajánlott a kókuszolaj  étrendünkbe való beiktatása. A kívánt alakot így természetesen és nagyobb erőfeszítések nélkül is elérhetjük.

Hozzászólások:

One thought on “Így tudod a leggyorsabban és a legegyszerűbben csökkenteni a derékbőségedet”

Comments are closed.