Mit ne tegyél meg soha egy pasiért?

Az a baj, hogy ha szerelmesek vagyunk, úgy érezzük, mindent meg kell tennünk a másikért. Vannak dolog, amiket nem csak nem ajánlott, hanem tilos is! Mik ezek?

virág-trend-pasi-ajándék-1024x640-1024x640

  • Először is, soha ne ugrálj a kénye kedve szerint. A férfiaknak kell a kihívás, egy is küzdelem, néha  tudj nemet mondani!
  • Ha bármi olyat szeretne az ágyvab, amitől te irtózol, mondd meg, hogy bocs, neked ez nem megy. Ha  nem tudja ezt elfogadni, akkor viszontlátásra!
  • Ne változtass a stílusodon! Ha ő nem szereti, hogy göndör a hajad, akkor legyen olyan kedves és vasalja ki ő minden reggel? Ha nem szereti, hogy rajongasz a piros cipőkért, akkor ne nézzen a lábadra!
  • Az a baj, hogy ha szerelmesek vagyunk, úgy érezzük, mindent meg kell tennünk a másikért. Vannak dolog, amiket nem csak nem ajánlott, hanem tilos is! Mik ezek?
    • Ha van olyan barátnőd, akit Ő  nem kedvel, legszívesebben eltiltana tőle, ne add meg neki ezt az örömöt. A férfiak nem értik, milyen kapcsolat van két nő között. Persze nem kell sülve-főve lennetek a lánnyal, találd meg az aranyközéputat, de semmiképp ne szakítsd meg vele a kapcsolatot!
    • A legfontosabb: ne add fel  érte az álmaidat! Ha azt akarja, hogy egy otthon ülő kertvárosi feleség legyél, pedig neked mindened a pörgés, akkor valószínű nem illetek össze ? és fájdalmas, de úgyis búcsú lesz a vége ? ami pedig jobb előbb, mint később!
Hozzászólások:

5 thoughts on “Mit ne tegyél meg soha egy pasiért?”

Comments are closed.