11 pólófazon, ami fiatalabbnak mutat a valós korodnál

Környakú fazonok

Egy kis tűzés és ráncolás csodákra képes a környakú pólók esetében, még akkor is, ha bő fazonnal rendelkeznek. Lágy, púderes színekben a legbájosabbak, de élénk verziókkal éppúgy feldobhatod az összképet. Retró lapszoknyákkal és derékhangsúlyos, A-vonalú rövidnadrágokkal kifejezetten nőiesek.

feher-madonna-polo-3

Blúzszabású darabok

Játékos mintákkal és vidám színekkel jelentek meg a kínálatban a negyvenes évek kedvelt blúzfazonjaival keresztezett pólók. A fiatalos, nőies stíluson túl további előnyük, hogy rugalmas pamutanyagból készülnek, így rendkívül kényelmesek és nem gyűrődnek. Szinte bármivel összeboronálhatóak: farmersorttal és kaprinadrággal inkább kislányos, lenge szoknyákkal pedig nőies hatást keltenek.

Peplumszabás

A blúzok és szűk szoknyák után a pólók is peplumszabással gazdagodtak, így az egyszínű darabok sokkal izgalmasabbnak tűnnek, nem beszélve arról, hogy a csípőhangsúlyozással nőiesebb szintre léptek. Ha nincs problémád a csípőméreteddel, és arányos az alakod, az efféle kreációkat szűk szoknyával, csőnadrággal vagy leggingsszel viselheted.

Vidám body

Nem mindenki szereti a bodykat, mert picit macerásak, de ha jó az alakod, érdemes megszívlelned ezeket a feszes darabokat. Az azték mintás, a trópusi hangulatú, illetve a romantikus megoldásokkal vidámságot csempészhetsz a stílusodba, ráadásul derékhangsúlyos szoknyákkal és nadrágokkal kombinálva jobban kihangsúlyozzák a szép vonalaidat.

Klasszikus lezser pólók

Az ejtett vállú, illetve a test vonalát követő, de picit lezserebb pólófazonok már régóta uralják a palettát, viszont az idei szezon divatszíneitől valósággal újjászülettek. A pasztelles, púderes árnyalatú, illetve a mandarinszínű darabok élénkítik az arcbőrt és a tekintetet, és cseppet sem idegenkednek egy kis vagányságtól.

Hátul gombolós

Az óvodáskori hátul gombolós fazonokat most elirigyelték a nőies, romantikus trendek, így igencsak megszaporodtak a kínálatban. Finom, bájos hatást kelt ez az aprócska változtatás, ráadásul kicsit pimaszabbá teszi a csónaknyakú, bő szabásokat.

Vidám csíkok, bő fazonok

A klasszikus, sportos pólófazonokat idén a vidám, színes csíkok varázsolják különlegesebbé, így a legsemlegesebb öltözékeknek is energikus kisugárzást adnak. Továbbá jól bírják a csajos és vagány kiegészítőket, de a nőies minimalista stílussal szintúgy kiegyeznek.

Tengerészpólók

A klasszikus tengerészcsíkokból árad a frissesség és a nyári hangulat, ami téged is magával ragadhat, ha ilyen felsőt viselsz. A matrózpólók egyszerűek, letisztultak és többféle fazonban kaphatók: a csónaknyakú és V-kivágású, háromnegyedes ujjú felsők egyszerre sportosak és nőiesek, ugyanakkor sokoldalúan variálhatóak.

Aszimmetrikus tunikafazonok

A hosszított fazonú, aszimmetrikus szabású tunikapólók valóságos vérfrissítést jelentenek a divatban. Lezserek, vagányak, ám mégis szexisek és nőiesek, ráadásul a fiatalos, divatos mintáktól sem tartózkodnak. Leggingsszel, csőnadrággal és egyenes szabású gatyókkal mutatnak a legjobban.

Alapdarabok

A jól bevált T-vonalú pólókat sem kell sarokba dobni idén, mert a csajos és nőies trendek egyaránt beemelték a repertoárjukba. Világos és élénk színekben üdék, frissek és fiatalosak.

Hozzászólások: