Te milyen alsóneműt hordasz? Megmutatjuk mit árul el rólad!

A divat mindig is része volt az emberi életnek. Erre a történelmünk során számos példát találunk. Szeretjük, ha megjelenésben kihangsúlyozhatjuk a stílusunkat a divatnak megfelelően. De persze vannak olyan ruhaneműk is, amiket nem lát mindenki. Ez az alsónemű. Bármennyire is takargatjuk mások elől, ez is sokat elárul a személyiségünkről. Rengeteg dolgot lehet belőle leszűrni… és itt most nem a tisztaságára kell gondolni. Mutatunk nektek 10-féle alsóneműt és hozzájuk egy kisebb magyarázatot. Te melyiket hordod ezek közül a leggyakrabban?

1. T-string

Egy picit talán botrányos lehet. De egy tanulmány szerint, akik ilyeneket hordanak azok kényelmesen érzik magukat a bőrükben. Magabiztosak, függetlenek és nem félnek, hogy megmutassák magukat. 2005-ben egy Nebraskai Egyetemen végzett tanulmány megállapította, hogy a férfiak gyakran eltúlozzák a pénzügyi függetlenségüket, míg a nők az önképükkel nincsenek teljesen tisztában. Férfiak szeretnek úgy öltözni, amivel egy magasabb státuszt próbálnak kifejezni, míg a nők olyan ruhákat viselnek, melyek többet és máshogy mutatnak magukról.

2. G-string

Hasonló az előzőhöz, de egyes jellemzők eltérnek. Ezen emberek egyensúlyba tudják tartani a munkát és az örömöt. Ők is jól érzik magukat a bőrükben de tisztában vannak azzal, hogy az élet olyan mint egy hullámvasút.

3. Tanga (keskeny)

Ambiciózus és motivált. A kényelmetlenség nem zavarja őket. Motiválja, hogy elérjék a céljaikat. Másokat is inspirálhatnak.

4. Tanga (szélesebb)

2010-ben végeztek egy tanulmányt arra vonatkozóan, hogy a férfiak melyik színt találják a legkívánatosabbnak. A kutatások a vörös színt találták a legeredményesebbnek a vonzerő növelése szempontjából. Hagyományos fehérnemű, de a gondolatokban progresszív emberek preferálják. Nyitottak a barátoknak és aktuálisak.

5. Bikini

Szeretnek szemtelenkedni de valójában aranyos emberek. Éberek, okosak, szellemesek és viccesek. Gyorsan reagálnak dolgokra. Játékosak a szerelemben. Bájosak.

6. Francia bugyi

Egy tanulmány szerint a passzos ruhák érzékeltetik a nemiséget. Az ilyen bugyi viselői rendszerint csendesek és visszavonultak, de tisztában vannak saját magukkal. Tudják, mit akarnak és van egy jó önképük, ami segíti őket a céljaik elérésében.

7. Hipszter

Nem feltétlenül kerülik a társaságot, de jól elvannak egyedül is. Általában nagyon összetett személyiségűek.

8. Short jellegű

Sportosak és sportkedvelők. Bájosak és szeretik a szabadidős tevékenységeket. Öntudatosak és egyébként nem hagyatkoznak a nyilvánosság véleményére.

9. Klasszikus

A nehéz helyzetek királyai. Praktikusak és fontos számukra a kényelem. Mindig nyugodt tud maradni egy nehéz helyzetben. A megoldással fog törődni és nem esik pánikbba.

10. Magas derekú

A könnyed, szórakozott nők hordanak ilyet. Nem érdekli őket mások véleménye. Képesek megnyugtatni másokat.

Hozzászólások: