Ez a nő 12 napig csak banánt evett: leírta, mit tapasztalt

Julia tarabat blogger és életmód tanácsadó. Azért próbálta ki a banánkúrát, mert volt néhány egészségügyi problémája, és hitt a banán gyógyerejében. Leírta tapasztalatait.

66487_Woman-Ate-Nothing-But-Bananas-For-12-Days

Júlia Tarabat vegetariánus volt korábban is, és az ételek gyógyerejének lelkes kutatója. Tudta, hogy a banán alacsony sótartalma és magas káliumtartalma miatt helyrehozza a szívet,a vesét, jót tesz a vérnyomásos betegségeknek és rákmegelőző. De saját bőrén akarta megtapasztalni, mi történik, ha banánkúrát tart. Léteznek ilyen úgynevezett mono-gyümölcs diéták. Ezeket nem szabad nagyon sokáig folytatni, mert tápanyaghiány alakul ki, de rövidebb böjtöket tartani gyümölccsel nagyon hasznos lehet.
Júlia a következőket vette észre: a korábban gyomorbeteg nőnek minden panasza elmúlt, és tökéletesen helyreállt az emészése. Lefogyott, mert a banán magas fruktóztartaéma más táplálék híján nem vezetett hízáshoz. Elmúlt a candida fertőzése,, amivel korábban küszködött. Lement a vérnyomása. Rendszertelen mentsruációja beállt, és nem sokkal a kúra után teherbe esett, pedig évekig nem sikerült neki megfogannia.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Ez a nő 12 napig csak banánt evett: leírta, mit tapasztalt”

Comments are closed.