EZEKET TARTSD BE, ÉS 10 ÉVET LETAGADHATSZ HAMAROSAN!

A bőr ki van téve a káros környezeti tényezőknek minden nap. Légszennyezés, por, napsugarak, vegyi anyagok és toxinok: csak néhány károsító hatás a sok közül. Az idő múlásával megjelennek a finom vonalak, ráncok és sötét foltok, ezért kell vigyázni a bőrünkre, hogy lecsökkentsük öregedés hatásait.

10-years-younger-before-and-after.

Íme a fontos szépségtrükkök:

Távolítsuk el a sminket

Minden este, mielőtt ágyba bújunk,le kell mosni a sminket, és alkalmazzunk hidratáló krémet minden este lefekvés előtt. A srajta maradt smink eltömi a pórusokat, a bőr nem tud éjjel regenerálódni,

Használj tonikot

Tisztítsd meg az arcod, mielőtt ágyba mész minden este. Utána használj tonikot, ez lehet egyszerű almaecet is, ami visszaállítja a bőr ph értékét, és csodásan fogsz ébredni.

Kell a kézkrém

Ha este bekrémezed a kezed, és pamut kesztyűt húzol rá, pár nap alatt csodás eredményt fogsz tapasztalni

Használj szemránc krémet

A terület a szemed körül az első, amely mutatja az öregedés jeleit. Ezért fontos, hogy megfelelően ápold ezt a területet. Az egyszerű kókuszolaj is fenséges.

Vazelin a lábakra

Szép és puha lesza  láb és sarok, ha naponta átkened vazelinnel este..

Tűzd fel a hajad

A haj éjszaka szennyezheti az arcodat, megjelennek a pattanások, ezért kell felkötni éjszakára.

Használj selyempárnát

A selyem tartalmaz 18 esszenciális aminosavat és sok természetes fehérjét, amely szép és fiatal bőrt eredményez, és nem gyűrődik rajta a bőr, ezért fiatalabban ébredsz. A pamut és a krepp alvóvonalakat rajzol az arcra.

Párásítás

Nagyon sokat számít a bőrnek, hogy ne legyen száraz a szoba levegője

Hozzászólások: