7 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes

csok1

Ajándék

szerelmes pasi nem felejti el, hogy mit szeretsz. De nem csak megjegyez rólad minden apróságot, hanem igyekszik a kedvenceiddel rendszeresen meg is lepni. Ha ezek nem csakjelképes ajándékok, hanem minden egyes apróság pont az, amire vágysz, biztos kezekben tudhatod az érzelmeidet.

Zavarban van

Ha nagy a tét egy adott helyzetben, még a legmenőbb pasi is könnyen zavarba jön, és felsül. Ha tehát partnered távolról sem az állandóan bénázó típus, a közeledben mégis előfordul, hogy kínos helyzetekbe keveredik, ne gondold, hogy rosszul választottál. Inkább az ellenkezője valószínű, hiszen a pasi minden bizonnyal szerelmes.

Észreveszi a frizurád

Bár a pasik hajlamosak elsiklani az apró részletek fölött, haszerelmesek, ez nem így van. Amennyiben partnered azt is észreveszi, ha csak egy centit vágattál a hajadból, és nem mulasztja el megjegyezni, hogy mennyire jól áll neked, nem véletlenül akar a kedvedben járni. Ez is egy apró jele annak, hogy szeret.

Csók

Ha nem tudod biztosan, párod mit is érez irántad, egyetlen csók is elég lehet ahhoz, hogy eldöntsd. A szenvedélyes, hosszan elnyúló nyelvjáték, amit szinte percenként muszáj ismételni, nem csak a filmekben a szerelem szimbóluma, hanem a valóságban is erről árulkodik.

Ölelés

Az ölelésből is megismerheted a valódi érzelmeket. Ha partnered őszintén, hosszan és ragaszkodóan von magához, akkor is szeret, ha egyelőre ezt szavakkal még nem mondta ki. Amennyiben az ölelélése nem fájóan, de kicsit szoros, és egyébként is keresi a kínálkozó alkalmakat, hogy megérinthessen, ő a te embered!

Sűrűn telefonál

Sok pasi szereti, ha a külön töltött idő alatt kicsit elfelejtheti a kapcsolatot, és nem kell mindig telefonálni, de a szerelmesnem. Ha partneredben fellángoltak az érzelmek, valószínűleg neki is ugyanolyan nehéz lesz elviselni a külön töltött időt, mint neked. Biztos lehetsz tehát benne, hogy a sűrű telefonálás és üzenetváltás jó jel, különösen, ha ő kezdeményezi.

Bemutat a barátainak

Ha csak egy futó kaland vagy a pasi életében, valószínűleg sosem adódik alkalmad megismerni a barátait. Ezzel szemben, ha nem csak bemutat nekik, de a közös bulikra is belépőt kapsz, és együtt jártok a programokra, biztos lehetsz benne, hogy partnered részéről a veled való kapcsolat nem csak egy hóbort.

Hozzászólások:

4 thoughts on “7 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes”

Comments are closed.