MINDÖSSZE 2 ÖSSZETEVŐS TÖKÉLETES ZSÍRÉGETŐ! EZT A RECEPTET TE IS KI AKAROD PRÓBÁLNI!

SZINTE NEM LÉTEZIK OLYAN EMBER MANAPSÁG, AKI NE KÜZDENE LEGALÁBB EGY KIS ZSÍRFÖLÖSLEGGEL. HA NEKED IS GONDOT OKOZ A HASON, COMBON VAGY FENÉKEN KITÜREMKEDŐ ZSÍRTÖMEG, VAGY FÖLÖSLEGES TESTSÚLLYAL KÜZDESZ, PRÓBÁD KI AZ ALÁBBI KEVERÉKET.

Régen miért nem volt ennyi kövér ember, pedig leginkább szalonnán, zsíron és házi kenyéren éltek?-tesszük fel magunknak az örök kérdést. A válasz minden bizonnyal abban rejlik, hogy nem ültek napi 8 órát a számítógép előtt, és közben nem tömködték magukba az egészségtelen rágcsálnivalókat. Sajnos a mai világ embere nem az egészséges életmódról híres. Tegyünk azért minden nap, hogy sokkal egészségesebben éljünk, mozogjunk, és vegyük észre az élet szép dolgait, mosolyogjuk, szeressünk. Nagyon fontos, hogy gondoskodjunk testi és lelki jólétünkről.

Az alábbi keverék segítségével már egy nagy lépést tehetünk annak érdekében, hogy szervezetünk hozzájusson a szükséges egészséges tápanyagokhoz, és meg tudjunk szabadulni a fölösleges kilóktól, méreganyagoktól. Ha a vérben felhalmozódik a zsír, számos betegség okozója lehet. Ilyeneknek, mint például a szív-és érrendszeri betegségek, infarktus, emésztési problémák, elhízás, keringési problémák stb.

A VÉRTISZTÍTÓ ÉS ZSÍROLDÓ RECEPT HOZZÁVALÓI:

  • füge
  • almaecet

22b2faa108a223fcbb47e85d709344d5

ELKÉSZÍTÉS ÉS ALKALMAZÁS:

Fogjunk három darab szárított fügét, és szurkáljunk bele 3-3 darab fogvájót. Majd tegyük őket egy edénybe, és öntsük fel 2 dl almaecettel. Hagyjuk állni 24 órán keresztül, majd reggel együk meg a három savanykás fügét. Az ecetet ne dobjuk el, hiszen máris áztathatjuk bele a következő három fügét. Ezt a 2 dl ecetet hét napon keresztül folyamatosan használhatjuk. A nyolcadik napon már egy új ecetbe áztassuk a fügéket. Ismét hét napig áztassuk benne a fügéket, és minden reggel fogyasszunk el hármat-hármat a gyümölcsből. A kúrát két héten keresztül tartsuk.

A füge rendkívül egészséges, ezért egész évben iktassuk be étrendünkbe. 100 gramm füge 250 mg kalciumot tartalmaz. Ugyanennyi tejben pedig csak 118 mg kalcium található. Ezenkívül sok magnézium, réz, vas, foszfor, A-, B1- és B2-vitamin található benne. Kis mennyiségű nátrium tartalma miatt, csökkenti a magas vérnyomást. Mivel sok rostot tartalmaz, serkenti a bélműködést, az emésztést, és beindítja a fogyást is.

Hozzászólások: