Mikróban tölthető az Iphone 6?

Az Iphone-okat sosem kímélték a lélegzetelállító hülyeségek: tavaly például az terjedt el, ahogy az IOS7 frissítésétől vízálló lesz a telefon, köszönhetően a 4chan trolljainak. A hülyeség újra hódít, most kicsit más formában: egy brosúrán azt próbálják elmagyarázni a hiszékeny júzereknek, hogy az Iphone 6 tölthető mikróban. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy valójában nem.

6846069_94e9e0cb712cf74a1175b0182ad5c19a_wm

Az átverés kitalálói összeraktak egy eredetinek kinéző egészen profi, Apple-stílusú termékbemutató oldalt, amely az Apple Wave-et, a forradalmi, gyors töltést ígérő folyamatot mutatja be, ami része lesz az IO8-as frissítésének. A szöveg szerint egyszerű háztartási mikróban másfél perc alatt tölthető a telefon.

A kamureklám már pörög a közösségi oldalakon, és láthatóan jó néhányan felfigyeltek rá, akik nem jötték rá, hogy hazugság, keringenek beszámolók pórul járt szerencsétlenekről is, bár ezek erősen kamuszagúak. Egyelőre nem tudni olyanról, aki tényleg berakta volna a mikróba a telefont. Senki ne próbálja ki otthon, a telefon biztosan tönkremegy.

Forrás: index.hu

Hozzászólások: