Top 10 tulajdonság amit keres a nő egy férfiban

Alap dolognak tűnő tulajdonságok, mégis számtalan férfi nincs tisztában vele mit keresünk és mit várunk el egy férfitól.
Ápoltság
Minden téren elvárjuk, hogy egy férfi ápolt legyen. Szeretjük látni, hogy viszonozzák felénk azt az igényességet, amit mi is képviselünk. Jó érzés például fogni egy férfi kezét, aki ápolja a körmét vagy beletúrni a hajába, amin látszik, hogy nincs elhanyagolva.
Magabiztosság
A férfit keressük, aki bizalmat ébreszt. Magabiztossága pedig biztonságot sugároz felénk. A biztonság pedig minden nőnek fontos, hisz mi általában hosszabb távra tervezünk.
Őszinteség, hűség
Kényes kérdés az őszinteség, mert mi nők gyakran kombináljuk túl a dolgokat. Érdemes hát átgondolni miben mennyire vagyunk őszinték. A hűséget viszont nagyon komolyan vesszük, és el is várjuk partnerünktől.
m-COUPLE-IN-LOVE-460x345
Jó humor
Azt mondják, ha egy férfi megnevettet egy nőt az már félsiker. Valóban szükségünk van rá, hogy társunk szórakoztató legyen. Szeretünk nevetni, főleg ha velünk, és nem rajtunk nevet a kedves…
Gondoskodás
Olykor nekünk is szükségünk van rá, hogy gondoskodjanak rólunk. A férfiak többsége ezt nem veszi jó néven, pedig fordított esetben mi mindent megteszünk a másikért. Gyenge pillanatainkban sokat segíthet a törődés.
Függetlenség
Régen ez szóba sem jöhetett volna, mert egészen más életstílust képviseltek szüleink, mint manapság. Szükségessé vált teret adni a másiknak, természetesen nem visszaélve a partnerünk bizalmával.
Támogatás
Na igen, itt sok férfi gondol azonnal anyagi dolgokra, azonban másról van szó. Társunktól várjuk lélekben a támogatást, hogy legyen erőnk véghez vinni céljainkat. Fejlődésünk érdekében állandó változáson megyünk keresztül, szükségünk van a megújulásra az állandó frissülésre, így izgalmasak és érdekesek tudunk maradni partnerünk számára, de ehhez az kell, hogy mindebben támogassák ötleteinket.
Érett viselkedés
Szeretjük a mókát és vidámságot, emiatt semmi kifogásunk az ellen, hogy a párunk olykor kissé infantilis legyen. Azonban sok helyzetben nem megengedhető, és mivel szeretünk büszkén megjelenni társaságban kedvesünkkel, elvárjuk, hogy minden helyzetben tudjon megfelelően viselkedni.
Kedvesség
Már az apró figyelmesség is levesz bennünket a lábunkról. Egy kedves szó, gyengéd öleléssel már elég ahhoz, hogy érezzük figyelnek ránk. Annak a férfinak aki szeretné elérni a szívünket érdemes odafigyelnie a minket érintő eseményekről, ha feledékeny akár naptárt vezetni, hogy ne maradjon le a jeles napokról.
Megértés
Számunkra sem mindig felhőtlen az élet, emiatt előfordul, hogy rossz passzban vagyunk. Jól esik, ha ilyenkor megértően fordulnak felénk. Amikor segíteni nem is lehet a gondunkon már az is nagy segítség, ha meghallgatnak bennünket. Nagyon hálásak tudunk lenni érte.
Hozzászólások: