Ha te is ehhez a 3 csillagjegyhez tartozol, akkor a 2018 februárja egy csodás hónap lesz számodra, főleg szerelem szempontjából!

Imádni fogod a februárt, különösen, ha az alábbi 3 csillagjegyhez tartozol. Olvasd el a cikket, hogy kiderüljön, milyen csodás élményekben lesz részed.

Ikrek

Fantasztikus hónapra számíthatsz. Az Univerzum csupa pozitív energiát küld feléd, amitől jobban tudsz teljesíteni a munkahelyeden, erős és bátor leszel, a barátaiddal remekül alakul a kapcsolatod, és a szerelmi életed is tűzre lobban februárban. Ebben a hónapban eljön annak az ideje, hogy minden erőddel és energiáddal azon légy, hogy elérd a céljaidat, megvalósítsd az álmaidat, erre a legjobb periódus 11-dike, 12-dike és 13-dika.

Adj hangot a vágyaidnak, mond el a párodnak, hogy mit szeretnél, főként február 10-én, hiszen ilyenkor a legnagyobb az esélye annak, hogy megértésre találsz a szerelemben. Emellett nagy esély mutatkozik arra, hogy rátalálj a lelki társadra. A szakmai életedben is előrelépésre, fizetésemelésre számíthatsz, de akár más, előnyösebb munkahelyet is kereshetsz, amire a hónap második fele a legalkalmasabb.

Vízöntő

Remekül indul számodra a február, sikeres időszakra számíthatsz, úgy a szerelemben, mint a magánéletben. Remekül átlátod a dolgokat, és tudod, hogy mire számíthatsz február 6-án, 7-én és 8-án, valamint a hónap utolsó napjaiban. A február remek időszak lesz számodra, hogy új dolgokkal ismerkedj meg, hogy bővítsd a tudásod, utazz, iratkozz be tanfolyamokra.

A pároddal lehetnek némi konfliktusaid, de a hónap közepén ki fog derülni, hogy mindenben neked lesz igazad. A februári holdfogyatkozás hatására varázslatos szerelmi életre számíthatsz, és szóba kerülhet a házasságkötés, gyerekvállalás, akár keresztelés. Február tehát remek hónap lesz számodra, amikor akár az életedet is újrakezdheted, mert erre minden lehetőség adott.

Oroszlán

Februárban elsősorban arra fogsz összpontosítani, hogy újból felvedd a kapcsolatot, vagy javítsd a meglévő viszonyt a barátaiddal, családtagjaiddal, mert ebből csak hasznod származhat. A barátaid fontos helyt foglalnak el a szívedben, és ha jelenleg szingli vagy, akkor nagy esélyed van arra, hogy rátalálj a lelki társadra.

A Nap hatására jó időszak következik a szerelmi életedben, ismét lángra kapnak a vágyak, az romantika, a szenvedély, amely magával ragad téged is. És még az anyagiak terén is remek időszak elé nézel, így használd ki a február nyújtotta lehetőségeket.

Hozzászólások: