Az életed csak akkor változik meg, amikor te is változol

Az életed csak akkor változik meg, amikor te is változol

Jó segged nem a zumbától lesz, hanem a guggolástól, társat pedig nem attól találsz, hogy tökéletesen exponált képeket teszel fel magadról a társkereső oldalra, hanem attól, hogy jó állapotba hozod magad, így bevonzva a megfelelő társat magadnak.

10-ből 7 ember nem olyan boldog, mint lehetne, így talán a boldogtalanság a leggyakoribb tudatállapotban világon. A boldogtalanságot okozó összetevők egy részét persze tálcán kapjuk, tehát gyártják nekünk, de nagyobbik felét mi gyártjuk saját magunknak, mintha lenne egy saját tulajdonú boldogtalanság gyárunk.

Ahhoz, hogy ebből kilépjünk, először le kell cserélnünk a gyárunk termékét a boldogságra és át is kell neveznünk a gyárat, boldogság gyárra. Mondhatnánk azt, hogy ebben nincs sok újdonság, hiszen mindenki tudja, hogy a boldog gondolatok boldog tudatállapot eredményeznek, az optimista hozzáállás és pozitív kommunikáció pedig boldog gondolatokat. Az igazság az, hogy tényleg nincs benne sok újdonság, mert csak és kizárólag újdonság van benne, főleg akkor ha még úgy igazából és tiszta szívedből ki sem próbáltad.

10857854_1598738473728942_4014952885741349349_n

Azt mondta egy bölcs ember, hogy
1. Tartsd a szíved távol a gyűlölettől, az elmédet az aggodalomtól
2. Élj egyszerűen, számítás kevésre, adj sokat.
3. Felejtsd el önmagad, gondolj másokra.
4. Viselkedj úgy, ahogy veled szeretnéd, hogy viselkedjenek.
5. Töltsd meg az életed szeretettel és szórd szét, mint a nap a fényt.

A békés gondolatok békés kommunikációt eredményeznek, de ne feledd, hogy fordítva is így működik, sőt. A pozitív kommunikáció pozitív gondolatokat indít el. Ha megosztod, hálásan köszönöm.

Hozzászólások: