Válaszd ki a szerencsehozó leveled, és olvasd el mit árul el rólad!

Ezen az ábrán kilenc, különböző darab levelet tekinthetünk meg. Első megérzésre válasszunk ki egyet, amelyik a leginkább tetszik. Ha döntöttünk, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy olvassuk el, hogy mi jellemező ránk, milyen emberek vagyunk, melyek a legfontosabb személyiségjegyeink.

c7a6338fd3b3995af92211dc854626668a702649

1-es számú levél

Egy rendkívül tehetséges, sokszínű ember vagy. Birtokában vagy egy olyan fejlett alkalmazkodási képességnek, amely lehetővé teszi, hogy bárhol, szinte bármilyen körülmények között helytállj. Bizonyára az iskolában is kitűnő volt a bizonyítványod.

2-es számú levél

Spontán és kiszámíthatatlan személy vagy. Annak ellenére, hogy nem mindig tudod, hogy pontosan mit akarsz, mindig aszerint döntesz, amit a szíved diktál.

3-as számú levél

A látszat nagyon fontos számodra, és foglalkoztatnak a részletek is. Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, olykor többet dolgozol, mint amennyire valóban szükség volna.

4-es számú levél

Nagyon jó barát vagy, megértő szülő, és majdhogynem tökéletes élettárs. Két tulajdonságod miatt szeret igazán a környezeted, az együttérzésed és az empátiád miatt.

5-ös számú levél

Bátor és független személy vagy. Nem félsz a kihívásoktól, és bízol önmagadban. Mikor el szeretnél érni valamit, nem mindig a legkönnyebb utat választod.

6-os számú levél

Egyedi látásmód jellemző rád, és a környezeted éppen emiatt tisztel és szeret, mert másként látod a dolgokat, mint az átlagember. Excentrikus ember vagy.

7-es számú levél

Nagyon szeretsz a barátaid társaságában lenni, és igyekszel elkerülni a magányt. Te vagy a társaság középpontja, és mindig sikerül megnevettetned a többieket.

8-as számú levél

A megérzéseid segítenek eligazodni az életben, főként az emberekkel kapcsolatban tudsz helyes döntéseket hozni. Fontos, hogy mindig a legjobb oldalad mutasd mások előtt, nagy hangsúly fektetsz a saját imagedre.

9-es levél

 

Minden egyes lépésedet, döntésedet részletesen kidolgozol. Praktikus, gyakorlatias ember vagy, nem bízod magad a véletlenre. Megtanultad, hogy minden helyzetnek van előnyös és árnyoldala, ezért lépésről lépésre kiszámítasz mindent

Hozzászólások: