ÉRINTSD ÖSSZE EZT A HÁROM UJJADAT, ÉS HIHETETLEN DOLGOT TAPASZTALSZ HAMAROSAN!

A KUBERÁ mudrákat az ősi kultúrákban is használták már. Eredete a régmúlt időkbe nyúlik vissza. A kubera mantra és kubera mudra segítik a pénz vonzást és az anyagi biztonság megteremtését.

Mindkét kézzel, érintsd össze a mutató a hüvelyk, és a középső ujjadat. A kisujjadat és a gyűrűs ujjadat pedig hajlítsd be egészen a tenyered közepéig.

Sokan három új technikának ismerik a kubera mudrát az agykontrólból, tehát lehet hogy már korábban is használtad a kubera mudrát. – és most itt az ideje, hogy ha anyagi biztonságot szeretnél akkor végre pénzt hozzon a pénztárcádba a kubera mudra.

Mikor használd a Kubera PÉNZ mudrát:

Ha valamilyen vágyadat szeretnéd megvalósítani, és ehhez többlet energiára van szükséged. (kocsival parkolás, magasabb fizetés, számlák kifizetéséhez pénz, anyagi biztonság megteremtése)

Mitől működik a Kubera PÉNZ mudra:

– Hüvelyk ujjad az akaraterő, és a logikai megoldások kivitelezésében van segítségedre.
– Mutató ujjad a Jupiter ujj – amivel határozottan tudsz rámutatni azokra a dolgokra amiket szeretnél megkapni – a vágyak kijelölésében segít. Az ambícióidat, a sikeres előmenetelt tudja életedben támogatni, bármilyen kívánságod is van az életben.
– középső ujjad a Szaturnusz ujjad, mely a lényeges dolgok lerögzítését, és a lehetőségek kapuján való áthaladást segíti. (abban segít, hogy meglásd a csodás lehetőségeket, és hogy egyetlen fa se takarja el a kilátást.)
– a tenyered közepéhez érintett gyűrűs és kis ujjad segíti a harmónia megteremtését a szíveden keresztül. Oldja a stresszet és a segít, a szívből jövő dolgok megélésében. Nyugalmat, békét és harmóniát hoz az életedbe (addig is, míg a vágyak megvalósulásának útját járod.)

Hogyan használd a Kubera PÉNZ mudrát:

A kubera pénz mudrát amit vágy megvalósító mudrának is szokták hívni, akkor tudod a leghatékonyabban használni, ha mindkét kezeden egyszerre használod.

Érintsd össze könnyedén ujjaidat a kubera mudra kéztartása szerint, és közben nyugodtan lélegezz.

Hozzászólások: