Megvette ezt a rozsdás repülőgépet, de amilyen luxus lakást csinált ebből, hű látni kell

Egy férfi  vásárolt egy repülőgépet, szinte potom pénzért, hiszen egyenesen az aprítóba vitték volna innen, ha nem veszi meg valaki. Nagy szerencse, hogy ez az ember meglátta benne azt a dolgot, amitől később egy nagyon egyedi luxus kégli lett.

Valljuk be őszintén, mindannyian el tudnánk képzelni egy ilyen lakásban az életünket 🙂
Ez az a repülő amiről szó volt. Használhatatlan elvileg, de egy kreatív gazdag elme igazán nagyot álmodott!
repulogep_1
A megfelelő magasságba megépíttette a repülőt tartó álványt, amihez tartozik egy lépcső és egy a repülő köré épült kis faházikó is.
KqIpKEi - Imgur
Első ránézésre olyan, mintha fennakadt volna a fán ez az utasszállító valamilyen katasztrófafilm nyitójelenetén, aztán pár pillanat múlva azért csak összeáll: nem a véletlen és a balsors műve, hogy ott fenn trónol.
Kezdjük a kilátással, mert emiatt ?landolt? ott a jet ahol van, vagyis a a közép-amerikai Costa Rica-ban, egész pontosan Quepos közelében, a Csendes-óceán csodálatos partjánál.

manuel-antonio-national-park-quepos-costa-rica20

A gép amely ma már hotelként szolgál, a hetvenes években egy menetrendszerűen közlekedő Boeing 727-es háromhajtóműves keskeny törzsű utasszállító volt. Ilyenek szolgáltak 20 éven keresztül az American Airlines, United Airlines járatain, de számos híresség is vásárolt belőlük, lévén rövid kifutópálya is elég volt nekik a felszálláshoz.

repcsi7

A kiszolgált gépet már roncsként vásárolták, és mindent olyan alkatrészt eltávolították belőle ami feleslegesen nehezebbé tette volna.

repcsi2.jpg.pagespeed.ce.S_VT6Ntgo1

Ezek után a megfelelően kialakított tartóelemekre helyezték a repülőgép szerkezetét, és megkezdődhetett a lakosztály kialakítása.

repcsi4

Mind a burkolat, mind bútorok a kis fajsúlyú, de rendkívül tartós teakfából készült ? ez a növény a trópusi éghajlaton sem vetemedik.

repcsi5

A repülőgép egykori pilótafülkéjéből is csak a váz maradt meg. Olyan kicsi volt a tér, és annyira a kilátás a lényeg, hogy különösebb energiát nem fordítottak kialakítására.

repcsi6

Ez a fedett része az épületnek, ami már magában is azt az érzést kelti az emberben, hogy ez egy nagyon szuper dolog

5zzkPin - Imgur

Belül minden kellemes faborítást kapott, ezzel is növeve a komfort érzetet, és így könnyedén elvonatkoztathat az ember, attól hogy egy repülőgépben van gyakorlatilag

6wYZ6J5 - Imgur

A hálószba rusztikus bútorokkal van berendezve, és a csillár is egy szép darab

aiWV8Fc - Imgur

Azt hinnéd, hogy a fürdő itt nem megoldható?! Márpedig len megodható, és nem is akárhogy. Kellemes lehet a lombkoronák felett zuhanyozni

uYjJ0PA - Imgur

 

Hozzászólások: