Arctérkép, ami rávezet a betegségedre, teszteld le magad !

A kínai orvoslás meg van győződve arról, hogy az arc feltérképezésével megállapíthatóak a betegségek. Az arcunk egy szerv, ahol ha probléma merül fel, felmerül a kérdés, hogy milyen más betegségünk van.

Nézzünk most 10 olyan területet az arcon, amelynek fájdalmai, elváltozásai, problémái megmutatják a betegségünk valódi okát!

1000_harta-fetei-reflecta-bolile-cu-care-se-lupta-corpul-tau_20150221_141742

1. és 3. zóna

Problémák lehetnek a húgyhólyaggal, a szívvel és a vékonybéllel.

Okok: Túl sok zsíros étel kerül a szervezetbe, ami a túl nagy terhelés következtében nehezen emészt. A túlzott alkoholfogyasztás, az alváshiány és a túl sok cukor bevitel is ide tartozhat. Innen már nincsenek messze a krónikus betegségek sem!

Megoldás: Több nyers élelmiszert kell enni, sok vizet kell inni, kerülni kell az alkoholt, hogy visszatöltődjön a szervezet.

2., 6. és 8. zóna

Ha ezeken a területeken észlelünk elváltozást, akkor májbetegségre gyanakodhatunk.

Okok: Valószínűleg allergiásak vagyunk bizonyos élelmiszerekre vagy húsra. Az emésztőrendszerünk túl sokat működik és túl keveset pihen.

Megoldás: Sétáljunk többet, tiszta és egészséges élelmiszereket fogyasszunk, figyeljünk a rendszeres testmozgásra, jógázzunk vagy meditáljunk.

5. és 9. zóna

A vese megbetegedése okozza az ezen pontokon lévő elváltozásokat.

Okok: Túlzott alkoholfogyasztás és a cigaretta.

Megoldás: Kerüljük az alkoholt, a koffeint és a cukros italokat. Igyunk több vizet és rendszeresen figyeljünk szervezetünk hidratáltságára.

7. zóna

Problémák vannak a szívvel és a vékonybéllel.

Okok: Puffadás, székrekedés, emésztési zavar és rossz vérkeringés. Továbbá a magas vérnyomás is okozhat ilyen problémákat.

Megoldás: Rendszeresen ellenőrizzük a vérnyomásunkat, igyunk sok zöld teát, amely segít kiüríteni a szervezetből a méreganyagokat. A rendszeres testmozgás is ajánlott.

11. és 13. zóna

Problémák a tüdőben.

Okok: Asztma, aktív dohányzás, környezetszennyezés.

Megoldás: Próbáljunk tiszta és friss levegőn lenni, ha dohányzunk, ideje leszokni és kerüljük a fűszeres ételeket!

12. zóna

Nőgyógyászati problémák.

Okok: Ez azt jelenti, hogy a szervezet harcol valamiféle baktérium ellen, ami hatással van az életmódra és a szervezetre.

Megoldás: Ne együnk húst vagy húskészítményeket pár napig, és kerüljük a tejtermékeket is.

Hozzászólások: