Lócitromot árult marihuánaként

Matagalpa ? Valami bűzlik Nicaraguában! Gyanúsan viselkedő férfit tartóztattak le a közép-amerikai ország fővárosában, Managuában egy buszállomáson, és furcsa zacskók kerültek elő a hátizsákjából. Úgy tűnt, préselt marihuána van nála, ezért kábítószer birtoklásának gyanújával letartóztatásba helyezték, a lefoglalt anyaggal együtt pedig a 130 kilométerre lévő Matagalpába küldték alapos vizsgálatra.
Mosolyoghattak a törvényszéki kémikusok, amikor bizonyítást nyert, hogy a drognak látszó anyag a valóságban lótrágya volt. ? Engem kiraboltak! ? magyarázta a TN8 tévécsatornának a kávéültetvényen dolgozó ?trágyadíler”, aki nem járult hozzá nevének közléséhez, de azt elismerte, valóban úgy hitte, marihuánát vásárolt, méghozzá azért, mert az árus igen jutányos árat kért.
? Nem vagyok drogkereskedő, csak szeretek füvet szívni. Most is csak be akartam tépni, de fű helyett egy nagy lószart kaptam ? sopánkodott a 20 év körüli segédmunkás, aki természetesen vádemelés nélkül úszta meg, amiért lótrágya birtoklása miatt letartóztatták.
16_o_-hihetetlen
Hozzászólások: