10 dolog, ami rögtön vonzóbbá tesz egy férfit

Mi az, ami először megtetszik egy pasiban? A szeme? A haja? A hasizma? A külsőségek helyett a nők sokkal inkább a belső tulajdonságokra buknak! Íme a toplistások!

1. Erő

Elsősorban nem arra gondolunk, mennyit tud fekve nyomni, hanem inkább egy általános fizikai-szellemi erősségre. Egy férfin látszódjon, hogy van benne tesztoszteron, a karjaiban biztonságban érezheted magad, és határozott személyiség.

2. Gyengédség

Jó, ha tud beszélni az érzéseiről, mire vágyik, mitől fél, mire gondol, és nem fél kimutatni azt, hogyan érez irántad. Ha fontos vagy neki, ezt éreztetni is akarja veled. Az ágyban is gyengéd és figyelmes.

3. Intelligencia

Vonzó, ha a pasi okos, mindenre tudja a választ, sőt elég lenyűgöző, mikor bizonyos kérdéskörökben sokkal informáltabb, mint te, és szívesen meg is osztja veled tudását. Nem kell tudósnak lennie, az a legfontosabb, hogy értelmesen el lehet vele beszélgetni.

4. Becsületesség

Bár sokan a rosszfiúkra buknak, egy igazi társban a legkevésbé sem vágynak a nőcsábász, törvényszegő, lázadó típusokra. Egy jó kapcsolat a bizalmon alapszik, és csak azzal lehet működőképes kapcsolatod, aki őszinte, és nem játszik más kártyákkal.

chace

5. Lovagiasság

Szereti újra és újra kimutatni, hogy fontos vagy neki. Nem csak ajándékokkal nyűgöz le, hanem gesztusokkal is. Kinyitja az ajtót neked, engedi, hogy te válassz filmet, felajánlja, hogy elmosogat helyetted.

6. Vonzerő

Fontos, hogy működjön köztetek a kémia. Ha a pasinak egy pillantásába is beleborzongsz, akkor az már jelent valamit. Persze mindenki másra pöccen be ? szájharapdálás, hajba túrás, sármos mosoly ? , de egy magabiztos pasi tudja, mit kell tennie, hogyan kell néznie, hogy vonzó legyen kiszemeltje számára.

7. Figyelmesség

Odaadó figyelemmel hallgatja végig a történeteidet, az apró részleteket is megjegyzi, felvidít, ha látja, hogy valami bánt. Tudja, melyik a kedvenc csokid, virágod, és soha nem feledkezik meg a szülinapodról, az évfordulótokról.

8. Partnerség

Ha csak nem lelkesültél fel annyira A szürke ötven árnyalatán, bizonyosan te is arra vágysz, hogy a párod egyenrangú félként kezeljen téged, minden döntést közösen hozzatok meg, és ne éreztesse veled azt, hogy felsőbbrendű lenne nálad.

9. Magabiztosság

Tudja, mit akar, tudja, mikor és hogyan. Határozott elképzelése van a jelenéről és jövőjéről. Az ágyban is ilyen magabiztos, és lehengerel a céltudatosságával.

10. Humor

Ha egy pasi meg tud nevettetni, az már félsiker! Sok nő mondja, hogy még egy kevésbé jóképű pasit is megszépít, ha jó humora van. A sok nevetés egészséges!

Hozzászólások: