Nagy szerelmi horoszkóp: ez változik a kapcsolatodban idén Karácsonykor!

A párkapcsolatunkra, mint minden másra az életünkben, a fontosabb események, dátumok mind-mind kihatással vannak. Az idei karácsony is nagy fordulatokat hoz majd, lássuk melyik csillagjegynek mit tartogat!

Kos

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a karácsony időszakában duplán mutasd ki azt, amit a párod iránt érzel. Ha így teszel és szemet hunysz kisebb dolgok felett nem csak a vitákat előzheted meg a szeretet ünnepén, hanem még szebbé teheted az ünnepet. Ha egyedül vagy még, akkor azok között, akik érdeklődnek irántad válaszd ki azt az egyet, aki számodra sem közömbös. Ne a különbségeket hozd fel érvelésként, hanem a hasonlóságokat és meglátod, megtalálod a párod te is!

Bika

Ha az utóbbi időben sok vita volt köztetek, ami még a szakítás gondolatát is felhozta, akkor nem kell aggódni, az idei karácsony ugyanis újra összehoz titeket, sikerül majd mindent átbeszélnetek. Ha egyedülálló vagy hallgass a szívedre,mert karácsonyig bekopogtat az igazi!

Ikrek

Az utóbbi időben kissé elhanyagoltátok egymást, nagy volt ugyanis az év végi hajtás. Gyönyörű karácsonyotok lesz azonban, ugyanis újra egymásra leltek! Ha még nincs párod, akkor karácsony időszakában többen is bekopogtatnának majd az ajtódon, akik között akadhat olyan, aki jó társad lehetne.

Rák

Karácsony időszakában visszatalálsz régi önmagadhoz, akibe a párod fülig szerelmes lett. Ismét meglátja benned az akkori éned, ami lángra lobbantja benne a tüzet és ez feledhetetlen ünnepet hoz számodra. Ha még szingli vagy, akkor járj nyitott szemmel, mert a legváratlanabb helyen és helyzetben sodorja az élet az utadba a nagy Őt.

Oroszlán

Kissé sok veszekedés jellemezte mostanában a kapcsolatotokat, de ez a karácsony közeledtével lecsendesedik majd. Ha még szingli vagy ne gubózz be karácsonykor, mozdulj ki, hogy megtaláld azt, aki téged keres!

Szűz

Zárd ki a külvilágot a karácsony időszakára, hogy elkerülhesd a feszültséget a párkapcsolatodon belül. Ha még szingli vagy, akkor elérkezett az idő, hogy lezárd és elengedd a múltat és megnyílj afelé, akire te is vágysz.

Mérleg

Sok dolgot elzártál magadban, amivel nem szeretted volna megbántani a párod. A karácsony viszont csak akkor lesz boldog az életetekben, ha ezeket a dolgokat tisztázod vele is. Ha társkeresésben vagy ne várd el,hogy mindenki megfeleljen neked, légy egy kicsit alkalmazkodóbb és nyitottabb!

Skorpió

Az év során számos nehéz helyzetet kellett megoldanod, elsősorban a hivatás és az egzisztencia terén, ami valósággal elszívta energiáidat, még akkor is, ha mostanra megkönnyebbültél kicsit. A kimerültségből adódóan pedig a szokásosnál kevésbé tudtál tekintettel lenni a másik emberre, és az is lehet, hogy túlságosan nagy feneket kerítettél egy-két kevésbé szerencsés megnyilvánulásának, amit egyébként ma már ő maga bán a legjobban. Most azonban nemcsak az ünnep, hanem a csillagok is lehetőséget kínálnak arra, hogy stabilizáld kettőtök kapcsolatát. Élj vele!

Ha egyedül vagy, kicsi az esélye annak, hogy karácsonyra megváltozik a helyzet, de ne búsulj – jövőre a horoszkóp szerint megismersz valakit, aki hosszútávon – sőt, akár véglegesen – a társad lehet.

Nyilas

A csillagok lehetőséget kínálnak arra, hogy szorosabbra fond társaddal a köztetek lévő köteléket. Nagy izgalommal készültök az ünnepre, a szenteste pedig mindezek megkoronázása lesz – talán sohasem volt még akkora köztetek a harmónia, mint most. Mindezek révén kiváló alkalom ígérkezik arra is, hogy kapcsolatotokat egy újabb szintre emeljétek – nem kizárt, hogy végleg elköteleződtök egymás mellett, illetve, ha ez már megtörtént, most ismét megbizonyosodhattok arról, hogy jól döntöttetek.

Ha egyedül vagy, az ellenkező neműek közül feltűnően sokan keresik most a társaságodat, ám egyelőre ne köteleződj el – legalábbis a horoszkóp szerint elhamarkodott lépés lenne. Nincs már messze az igaz szerelem – még egy kicsit légy türelemmel.

Bak

A Bak jegy szülötteként határozott és céltudatos nő vagy, olyasvalaki, aki képes kézben tartani az életét – akár van mellette valaki, akár nincs. Most karácsonykor azonban felülbírálhatod eddigi nézetedet – párod jóvoltából ugyanis megtapasztalhatod, hogy az elköteleződés nem jelent egyet az önállóságod elvesztésével. Ezzel pedig nemcsak érzelmileg nyersz, hanem továbbgondolva a dolgokat rádöbbensz arra is, hogy ketten jóval többre mentek, mint külön-külön. Szövetségetek minden korábbinál erősebbé válik.

Egyedülállóként ugyancsak szakíthatsz – legalábbis részben – korábbi attitűdöddel, minek köszönhetően most csak úgy árad belőled a nőiség – és itt nem csupán arra célzunk, hogy kivirulsz, hanem az olyan női minőségek is felerősödnek benned, mint a másikban való feloldódásra való képesség. Ne légy meglepve, ha esetleg már karácsonyra lesz társad!

Vízöntő

Bár lételemed a függetlenség, karácsonykor benned is felerősödik az összetartozás iránti igény. Ha párban élsz, most megtanulsz vágyakozni az után, aki a tiéd – így teljesen feloldódsz a kapcsolatodban, aminek leginkább a másik ember örül, hiszen régóta várt már erre a fajta önátadásra. Mindemellett a szokásosnál elfogadóbb vagy, így az esetleges kisebb konfliktusokat is csírájában elfojthatjátok. A fentiek fényében pedig a karácsonyotok is olyan lesz, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: harmonikus, szeretetteli, mondhatni emelkedett.

Egyedül élsz? Jó hírünk van számodra, ugyanis valakinek egyfolytában te jársz a fejében, de, mivel híján van a bátorságnak, azt szeretné, hogy végre észrevedd őt, és küldj valamiféle jelet. Nézz körül alaposan – ne csak a szűkebb, hanem a tágabb környezetedben is. Rá fogsz jönni, hogy ki lehet az.

Halak

Társként a végtelenségig elfogadó és odaadó vagy, mostanra azonban mintha kimerültek volna az energiatartalékaid. Mindez persze nem csoda, hiszen amellett, hogy nap mint nap helyt kell állnod, a körülötted lévőknek is bőkezűen adsz – talán többet is, mint ami erődből telik. A túlzott nagylelkűségnek azonban a kapcsolatod láthatja a kárát. A rohanás ellenére igyekezz egy kicsit feltöltekezni – akár egy jó könyv vagy csak egy kis séta is csodákat tehet -, és keresd meg a régi énedet. Párod hálás lesz érte!

Ha még keresed az igazit, a csillagok most kedveznek nőiséged kibontakoztatásának. Talán már karácsonykor sem leszel egyedül, de néhány hónapon belül biztosan az utadba kerül valaki, aki méltó hozzád.

Hozzászólások: