Újabb pofátlan buszvezető-Oszd meg te is!

Be szeretnék küldeni egy sztorit a blogra, ugyanis a BKK állandó tagadásban van, és elegem van abból, hogy meghazudtolnak és nem kezelik helyükön a panaszokat, csak semmibe vesznek és leráznak. Az eset napokban történt a 131-es busz Kisszentmihály, Baross utca nevű megállójában, 19:38-kor.Mikor fel szándékoztam szállni a buszra, köszöntem, elővettem egy kétezrest, hogy egy buszjegyet kérnék, mire a kedves sofőr így reagált: ?azt tedd oda!? Ilyen stílusban, parancsoló hangon, és lehajtotta azt a kis ablakot a sofőr fülkéjénél. Leraktam, mire közölte: ?ebből nem tudok visszaadni, na ?szájja le!??
Itt kezdődött a szócsata, mire közöltem, hogy mégis hogy beszel velem, mi az, hogy rám parancsol, hogy ?szálljál lefele?, amikor jegyvásárlási szándékkal szálltam fel. Nem így terveztem, hogy ma erre a buszra este fel kell szállnom 450 forint apróval a tárcámban, ez nem állampolgári kötelességem!
Szó szót követett, majd rájött, hogy nem fog tudni lepaterolni a buszról az ocsmány stílusával és pár perc vita után hajlandó volt elindulni. Hozza kell tenni, ezen a környéken nagyon messze nincs bolt, illetve az ember nem ér rá 20 perceket gyalogolni, hogy 450 forint aprót váltsanak neki. Még ha előre tudja is, hogy esetleg szüksége lesz rá, nem fog elindulni órákkal előbb, hogy aprót váltson.
Felajánlhatta volna, hogy az Örs vezér terén, a végállomáson rendezzük le vagy hogy akkor vegyek két jegyet, vagy váltassam fel egy másik utassal a pénzt, stb., de eszébe sem jutott, csak cseszekedni akart.
Ezek után írtam egy panaszlevelet, amire a válaszban a sofőr mindent tagadott és meghazudtolta a szavaimat, sőt, engem állított be bunkónak maga helyett a kitalált sztorijával. Az eset további vizsgálatát kértem, de tesznek rá magasról. Ismétlem: a legjobban a hangnem és a stílus akasztott ki; ilyen embert vágóhídra nem küldenék dolgozni, akkora paraszt.

64busz_1

Fottó:illusztráció

Hozzászólások:

17 thoughts on “Újabb pofátlan buszvezető-Oszd meg te is!”

Comments are closed.