A legerősebb krém a világon hátfájás kezelésére – Kipróbáltam a krémet, magam is elkészítettem. Az addig, hosszú ideig szűnni nem akaró hátfájásom egyetlen éjszaka alatt elmúlt. Rendszeresen használom

Hozzávalók:

  • 150 ml kókuszolaj
  • 20 gramm csípős paprika
  • 20 gramm őrölt gyömbér

Elkészítés:

A három hozzávalót össze kell keverni, amíg krémes állagú masszát nem kapunk belőle.

Használata:

14520615398310_34339418997635_db

Alkalmazzuk a krémet az érintett területen, gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be. Fontos, hogy lassan és gyengéd mozdulatokkal kenegessük, ne hagyjuk csak úgy, magától beszívódni. Vegyünk fel egy vastagabb pulóvert, ami segít melegen tartani a krémet, ezáltal kissé izzasztó hatást gyakorolva ránk.

Maximum 5 napon belül a hátfájás megszűnik!

Hatások:

A paprikában található kapszaicin egy szuper erős összetevő, ami gyulladáscsökkentő és nyugtató hatással rendelkezik. A gyömbér olyan fontos vitaminokat tartalmaz, mint a retinol, a B3, B5, A, C, E, tokeferol, aszkorbinsav, vas, magnézium, foszfor, mangán, szilícium, kálcium, cink és egyéb ásványi anyagok. Kiváló fájdalom csillapító, valamint a gyulladást is képes azonnal enyhíteni. A kókuszolajat már régóta használják a népi gyógyászatban, főként fájdalmak enyhítésére.Bőven tartalmaz zsírt, úgynevezett közepes láncú zsírsavakat, amelyek erőteljes gyógyító tulajdonsággal rendelkezik.

Hozzászólások: