10 DOLOG, AMIT A PASI NEM SZERET, PEDIG ÉRTE IS TÖRTÉNIK

A tizenhatodik kistáska esete

Felsőkből, cipőkből, táskából, bizsuból és úgy általában mindenből, ami öltözködéssel kapcsolatos, soha nem elég egy magára adó nőnek. Sok pasi fejéhez csap, mikor a párja boldogan mutatja meg a leárazáson vásárolt sokadik kistáskáját, noha két dolog miatt is jó a pasinak, hogy megvette. Az első, hogy a nő azért is öltözik, hogy ő csinosnak lássa. A második, hogy a frissen vásárolt holmi boldogságot okoz a nőnek, aki így jókedvűbb, tehát mosolyt varázsol az férfi arcára is.
6
 

Készülődés órákig

A pasiknak fele annyi idő sem kell, hogy elkészüljenek, mint a nőknek, ezért sokszor toporognak idegesen, amikor a párjuk még mindig nem fejezi be a szépítkezést. Ezért pedig nem kellene haragudniuk, hiszen a csinosítgatás, sminkelés, cicomázás azért is történik, hogy a férfi szépnek és kívánatosnak lássa a nőt, és büszke legyen rá.
 

Jó beszélgetőpartner

A férfinak fontos, hogy jóízűen és felszabadultan el tudjon beszélgetni a nővel. Ha egy nő érdekes, okos, vicces, és sok minden érdekli, az nagyon vonzó a pasik számára.
 

Bőrönd bőrönd hátán

A legtöbb pasi idegesen kezdi vakargatni a homlokát, mikor meglátja, hogy a párja négy-öt bőröndöt pakolt tele az utazásra, még akkor is, ha ő maga lesz az, aki körömollót, sebtapaszt, napégést kezelő balzsamot, plusz törölközőt kér majd a szerelmétől az ott töltött napok során. Ő bedob pár pólót és alsónadrágot a táskájába, és szinte készen van, ám egy nőnek mindenre gondolnia kell. A plusz egy bőrönd azért is elnézhető a nőnek, mert csinos ruhákat visz magával, hogy tetsszen párjának.
 

Egészséges életmódra buzdítás

Sok pasi nem szereti, ha a párja sportolásra ösztökéli, vagy mindenféle salátával, cukormentes ételekkel és italokkal, könnyű ebédekkel traktálja. Az előbbi hallatán többségük megsértődik, hogy kedvese nem találja elég izmosnak, utóbbit pedig inkább nevezik nyúlkajának, mint férfiembernek való ételnek. Lehetnek ebből viták, pedig a nő csak jót akar.
 

Hosszas vásárlás

Míg a nők imádnak boltról boltra járni, cipőket és ruhákat próbálgatni, illetve akár egy teljes napot shoppingolással tölteni, az átlag férfi számára ez egyet jelent a kínok kínjával. A végkimerülésig járni az üzleteket a pasi számára maga a pokol, még akkor is, ha a nő azért viszi magával, hogy eltöltsenek együtt egy szuper napot, és olyan ruhákat válasszon, melyek a férfinak is tetszenek.
 

Problémák alapos átbeszélése

Ha lenne olyan lista, mely arról készült, mi az, amit a pasik nem szeretnek, élén szerepelne a problémák megbeszélése. Míg a nők szeretik Ádámtól és Évától napjainkig átvenni a dolgokat, illetve alapos érvelés mellett felvázolni a gondokat, a férfiak a hátuk közepére sem kívánják a problémázást. Még akkor sem, ha a gondok megbeszélése a kapcsolat sikerességének a feltétele, így a férfiért is történik, nem csupán a nő kedvéért.
 
 

Takarítási láz

Amikor eljön a hétvége, sok nő igyekszik párját bevonni a házimunkába, amit a pasik nem szeretnek, és morognak érte, hiszen ki szeret meccsnézés helyett felmosni vagy fürdőkádat súrolni? A takarítás azonban neki is jó, két okból. Az első, hogy tiszta környezetben jobb a közérzet is. A második, hogy ketten hamarabb végeznek, és tudnak programot csinálni, vagy romantikázni.
 

Beszélgetés órákig

Ha a pasi annyit kérdez, milyen volt a párja napja, ő hajlamos órákig azt mesélni, kivel miért kapott össze a munkahelyen, milyen pletykákat hallott, min mulatott jót aznap, miért volt kényelmetlen az új cipő, amit először vett fel, és így tovább. A pasi, aki csak arra számított, hogy köszi, jó, ekkor megbánhatja azt is, hogy megszületett, noha akkor, ha a nő kiadja magából a napi feszültséget és a felgyülemlett gondolatokat, utána felszabadultabb lesz, és még az ágyban is könnyebben ellazulhat.
 

Csecsebecsék mindenütt

Ez főleg azokra a párokra igaz, akik összeköltöztek. A nők szeretnek mindenféle apró csecsebecsét, gyertyát, virágot, dísztárgyat tenni mindenhová, a férfiak pedig hajlamosak mindezt felesleges kacatnak titulálni. Nem kellene, hiszen a lakás, ahová hazamennek, az apróságoktól csak otthonosabb és kellemesebb lesz, ami neki is jó.
 

Féltékenység

A féltékenység sok pasit a sírba visz. A beteges féltékenység persze érthetően zavaró, ám egy bizonyos fokú kell, hogy legyen a kapcsolatban. Ha nem lenne, a férfi úgy érezhetné, a párja számára nem is annyira fontos, és őt talán nem is érdekelné egy másik nő megjelenése a színen. A féltékenység tehát olyan dolog, ami miatt nem haragudniuk, hanem örülniük kellene a férfiaknak.
Hozzászólások: