Inkább találd meg későn az “igazit”, mint, hogy olyan mellett köss ki, aki nem hozzád való

Nem kell házasodnod a húszas éveidben, és nem kell a gimiben megtalálnod az életed szerelmét. Nem kell, hogy fiatalon éld át a szerelmet.

Jobb ha vársz addig, amíg eljön az az ember, aki megfelelő, és nem pedig hozzákötöd az életed valakihez, amikor fiatal vagy, akit néhány év múlva el fogsz hagyni.

Ha a múltban mérgező emberekkel randiztál, akkor se szégyelld, hogy szingli vagy. Inkább legyél büszke magadra amiatt, hogy még mindig kitartasz a hited mellett.

Nincs semmi ciki abban, hogy egyedül élsz, és ne hagyd senkinek, hogy ítélkezzen feletted. Tudd, hogy mindig van idő és lehetőség önismeretre és fejlődésre, és lehet, hogy te most egy ilyen életszakaszban vagy.

Lehet, hogy mindenki más esküvős és eljegyzési képeket posztol a szocmédiában, de neked ettől nem kell rosszul érezned magad. Örülj a boldogságuknak és hidd el, hogy a szerelem nem kor kérdése. Sehol nincs az megírva, hogy húszévesen kell megtalálni az igazit. Inkább csináld jól, mint gyorsan…

Ha választanod kellene, hogy te legyél az utolsó facér a csapatban, vagy egy rossz házasságban/kapcsolatban élj, melyiket választanád?

Az igaz boldogságot. Az önazonos döntést. (Remélem…)

Aki későn ér révbe, még mindig biztos, hogy boldogabb, mint aki rossz helyen köt ki. Légy türelmes, töltsd ki az időd, és tartsd szem előtt, hogy minden élet, minden történet más. Ne siettesd a sorsot, nem érdemes.

Ha megtalálod, és ő lesz AZ, nem megy sehová, attól függetlenül, hogy lesz-e erről papírod, vagy sem…

Ne engedd, hogy a társadalom, vagy a család belehajszoljon egy olyan viszonyba, amiben te nem vagy boldog.

De azt se engedd, hogy egy papír megakadályozzon abban, hogy boldog legyél, vagy, hogy magad mögött hagyj egy mérgező kapcsolatot.

Azért, mert úgy tűnik, hogy körülötted mindenki épp összeköltözik, házasodik, nyaralót vesz, vagy gyereket vállal, neked még nem kell a rossz emberrel belevágnod ezekbe a dolgokba.

Inkább később tedd meg ezeket a lépéseket, de a megfelelő emberrel.

Forrás

Hozzászólások: