Idd meg ezt az italt és a fejfájás percek alatt elmúlik!

Fejfájástól szenvedni igencsak rossz dolog. Emberek milliói küzdenek fejfájással, migrénnel nap mint nap, sokak számára minden remény elveszett a gyógyulásra. Van aki

Fejfájástól szenvedni igencsak rossz dolog. Emberek milliói küzdenek fejfájással, migrénnel nap mint nap, sokak számára minden remény elveszett a gyógyulásra. Van aki számos módszert kipróbált már, de a megoldást mégsem kapta meg rá.
Van, aki a szaladást használja a fejfájás elűzésére, de kevésbé sem kellemes hajnali 3-kor kikászálódni az ágyból, csak azért mert éppen akkor tört rád a fejfájás. Vajon létezik olyan természetes megoldás, ami megoldhatja ezt a problémát? Úgy tűnik igen!
A CureJoy YouTube csatornáján osztja meg a számukra igencsak bevált fejfájás elleni módszert. Már alig várom, hogy kipróbáljam. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy alig várom, hogy rámtörjön egy jó kis fejfájás, de a következő alkalommal ki fogom próbálni.
A hozzávalók egyszerűen beszerezhetőek, valószínűleg már most mindenkinek van belőlük a konyhában.
Íme mit kell tenned:
Keverj össze egy pohár vizet, egy egész citrom kifacsart levével, majd ehhez tegyél két teáskanál himalájai sót. Gondolom mindenkit tudja mire jó a citrom, a himalájai só pedig tele van jobbnál jobb ásványi anyagokkal, amikre szűksége van a szervezetünknek.
Keverd össze ezt a két összetevőt egy pohár vízben és a fejfájásnak lőttek. A fejfájás leggyakoribb oka a dehidratáció, így mindig vésd eszedbe, hogy megfelelően hidratáld a szervezeted!
Hozzászólások: