ÍME A LEGJOBB SZER A PROBLÉMÁS BŐRRE! PRÓBÁLD KI EZT AZ ALMAECETES MÓDSZERT!

Aki bőrproblémákkal küzd, egészen biztos már kipróbálta a piacon létező összes csodaszert. Egy idő után eredményességük természetesen többé-kevésbé látszik, azonban egyik sem az igazi. Arról nem is beszélve, hogy közben számtalan toxikus anyagot juttatunk a szervezetünkbe a bőrön keresztül. A bolti kozmetikumok helyett a legjobb választás lehet az almaecet.

Számos jótékony anyagot tartalmaz, és az is nagy előnye, hogy sokkal olcsóbb, mint a bolti kencék. Ha van otthon egy kevés, rögtön ki is próbálhatjuk, hiszen hatása szinte azonnal érezhető. Pórusösszehúzó hatással rendelkezik, eltünteti a pattanásokat, és megakadályozza az újabbak kialakulását. Késlelteti a bőr öregedési folyamatát, és megszünteti az elszíneződéseket is.

Alfa-hidroxi sav tartalma miatt nagy hatóerővel szabadít meg az elhalt hámsejtektől. A bolti kozmetikai szerek sokkal kevesebbet tartalmaznak az alfa-hidroxi savból, mint az almaecet. Egy kisebb darab vattát enyhén vizezzünk meg, majd öntsünk rá egy kevés almaecetet, ezzel töröljük át az arc felületét. Hagyjuk rajta fél órán keresztül, majd langyos vízzel mossuk át az arcot.

Az almaecet olyan természetes savakat tartalmaz, melyek segítségével erős gombaölő és antibakteriális hatással rendelkezik. Éppen ezért nem csak a pattanások, hanem különböző bőrfertőzések ellen is ajánlott almaecetet használni.

Visszaállítja a bőr pH-egyensúlyát, így elkerülhetjük a zsírosodást, vagy a kiszáradást. Az almaecetet mindenképp hígítsuk vízzel, különben önmagában bőrirritációt okozhat.A bőrünk tisztításához, a lehető legjobb minőségű, szerves almaecetet válasszuk. Ne használjunk finomított almaecetet, hiszen ez nem tartalmazza a megfelelő mennyiségű savat, tápanyagot, és enzimet.

Egy tálkába keverjünk el három evőkanál almaecetet, és három evőkanál vizet, majd a kissé nedves arcra vigyük fel egy vattapamacs segítségével. Töröljük át vele az arcbőrünket, majd mossuk le langyos vízzel. A műveletet az esti lefekvés előtt ajánlatos leginkább elvégezni.

Hozzászólások: