Megjött a horoszkópod HÉTVÉGÉRE! Horoszkóp minden jegynek december 11-12-re: kiesnek a csontvázak a szekrényből!

KOS

Egyre többet gondolsz a következő évre, de az ünnepek hangulata is igencsak motivál! Emelkedett hangulatban készülsz a pihenésre, azonban addig még rengeteg munka van hátra. Ez a hétvége is inkább munkával és a kötelezettségeid teljesítésével telik, ennek ellenére azonban kiválóan érzed magad, mivel remekül haladsz! A szombati napon egy nagyon érdekes új információ jut el hozzád, ami meglep ugyan, de rögtön érzed, hogy még nagyon hálás leszel azért, hogy ezt megtudtad!

BIKA

Váratlan híreket kapsz a hétvégén, azonban nem érsz rá túlzottan sokat agyalni rajta, mert az ünnepeket megelőző hetekre jellemző bevásárlások és a hajtás teljesen elborít ezekben a napokban. Ennek ellenére családoddal remekül szórakoztok: megtaláljátok az örömet a legsűrűbb pillanatokban is! Ez a hétvége örök időkre szép emlék marad!

IKREK

Kivételesen alacsonynak érzed az energiaszintedet, és jól tudod, hogy pihenésre lenne szükséged! Most azonban nem érsz rá, hogy kifújd magad, mert minden irányból záporoznak rád a feladatok és az új és új információk: sok még a teendő! A vasárnapi napon végre jut egy kis időd szusszanni, és a pároddal közösen megnézel egy filmet, amely váratlanul színvonalas darabnak bizonyul!

RÁK

Több új embert is megismersz ezen a hétvégén, ráadásul váratlan körülmények között. Mindezt annak ellenére, hogy nem nagyon érsz rá új dolgokba fogni, mert az ünnepekre való készülés köti le az energiáid nagy részét. Emellett azért igyekezz minél több figyelmet fordítani szeretteid igényeire, mert most különösen nagy szükségét érzik!

OROSZLÁN

Számodra az év vége, már december elejétől egyfajta számvetés ideje: végigveszed magadban, hogy mit értél el ebben az évben, merre haladtál, és hogyan tovább! Amennyiben ez az év most nem úgy sikerült, ahogyan vártad, az egyáltalán nem a te hibád, sajnos mindenkinek az életében hozott nehézségeket. Ám ha mégiscsak sikerült felülkerekedni ezeken, az csak azt mutatja, hogy különleges ember vagy, ugyanis egy oroszlán a jég hátán is megél!

SZŰZ

Egy kicsit nyomottnak érzed a hangulatodat ezen a hétvégén, vasárnapra azonban a rengeteg feladat között mindenről már nem is veszel tudomást: szépen lassan és észrevétlenül, a feladataid fokozatos kipörgetésével egyfajta munkaláz lesz rajtad úrrá!

Remekül haladsz az ünnepi készülődéssel, semmi szégyenkezni valód nincs! Sőt vasárnap még némi, jól megérdemelt pihenésre is jut majd időd…

MÉRLEG

A szeretet hatja át ennek a hétvégének a hangulatát, nyugodt energiákkal, és egy kicsit lelassult tempóval. Még akkor is, hogyha sok mindent meg kell csinálnod viszonylag rövid idő alatt, szintre képkockáról képkockára jelennek meg a képek, és egy rendkívüli nyugalom lesz úrrá rajtad.

Nem is gondolnád, de vasárnap kora délutánra minden betervezett feladatoddal végzel, és felhőtlen pihenésben lehet részed.

SKORPIÓ

Reménykedtél abban, hogy nyugodt pihenésben lesz részed ezen a hétvégén, azonban nagy eséllyel ez nem jön most össze! Túlzottan sok váratlan dolog merül fel, és úgy tűnik, hogy a karácsonyi készülődéssel kapcsolatban is sok teendő van, ami nem nagyon tűr halasztást!

Közvetlen környezetedben sajnos többen is türelmetlenek, így hiába is szeretnél nyugalmat, mindez könnyen csak álom lehet a hétvége utolsó pár óráját leszámítva. Minderre rátesz egy lapáttal, hogy egy jó barátodra kellemetlen dolgokat tudsz meg.

NYILAS

A hétvégén valaki megpróbál érzelmi zsarolással, vagy másféle manipulációval rávenni arra, hogy megcsináld, amit ő szeretne tőled. Nem igazán vagy olyan személyiség, aki az ilyesmit neheztelés nélkül eltűri, azonban könnyen lehet, hogy most csak utólag veszed majd észre…

Éppen emiatt sajnos elmaradhatsz a feladataiddal, és savanyú hangulatban vághatsz neki az újabb hétnek…

BAK

Hiába terveztél meg mindent alaposan, több ponton is hiba csúszik majd a számításaidba, így jól teszed, ha előre felkészülsz, és hideg fejjel kezeled a problémákat.

Ha nem pánikolsz, és nem durran el az agyad, könnyedén úrrá leszel azokon a kellemetlen meglepetéseken is, amelyek még a szombati napon érhetnek. Vasárnap egy olyan titokra derül fény, amiről nem biztos, hogy tudni akartál…

VÍZÖNTŐ

Egy hozzád közel álló személy karácsonnyal és általában az ünnepekkel kapcsolatos hozzáállása alaposan feldühít téged a hétvége első óráiban, éppen ezért eldurran az agyad, és úgy döntesz, hogy a hétvégét most egy kicsit lazább pihenéssel töltöd el.

Hiába lenne egy csomó feladat, egy csomó kellemetlen kötelező dolog, de egyszerűen fütyülsz ezekre, és megpróbálod visszaszerezni a nyugalmadat.

HALAK

Érzelmileg megterhelő lehet számodra, hogy az ünnepek közeledtével egyre több emocionális energia van a levegőben, mintha minden teljesen más lenne, és kifordulna önmagából. Azonban ilyen körülmények között is el kell látnod a hétköznapi feladataidat, és teljesítened mindazt, amit vállaltál. Vasárnap egy kellemetlen esemény történhet, amely azonban váratlanul mégiscsak pozitívba fordul!

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

Remek hétvégét kívánunk minden egyes jegynek!

Hozzászólások: