KEZDŐDIK! ITT AZ ISZLÁM ÁLLAM KERESZTESEKNEK CÍMZETT HADÜZENETE

Az Iszlám Állam szóvivője Abu Mohammed al-Adnani egy hangüzenetben arra szólította fel a muszlimokat,

arra szólította fel a muszlimokat, hogy indítsanak dzsihádot, azaz ?szent háborút? az orosz és amerikai állampolgárok ellen

? számol be a sputnik.com moszkvai székhelyű, nemzetközi hírügynökség. Az IÁ közleménye szerint Egyesült Államok és Oroszország ?keresztes hadjáratot? folytat az Iszlám Állam ellen. Erre érkezett válaszul a fegyveres dzsihád. A terrorszervezet hadüzenete az egész világon érvényes.

tank_4

A török hatóságok ráadásul a kilencvenhét áldozatot követelő ankarai merényletben is egyértelműen az Iszlám Állam kezét sejtik. Tehát muszlimok is a célkeresztbe kerülhetnek Irakon és Szírián kívül is. Legutóbb már Moszkvában kellett felszámolni az IÁ helyi (!) sejtjét, amely a fővárosi közösségi közlekedési hálózata ellen tervezett merényletet.

Számos biztonsági szakértő arra is felhívta a figyelmet, hogy az EU területére érkezett ún. menekültek között rengetegen szimpatizálhatnak szélsőséges, radikális iszlamista nézetekkel. Ismert annak a brüsszeli péknek a története, akit bizonyítékok hiányában elengedtek a belga hatóságok, holott az illető maga ismerte el, hogy embereket kínzott, ágya felett a mai napig egy Iszlám Állam zászló lóg, nem bánt meg semmit és hisz abban, hogy egyszer majd az egész bolygón a muszlimok uralkodnak majd.

Kimondhatjuk, hogy

időzített bombák élnek köztünk!

Korábban a jobbikos Gyöngyösi Márton arra hívta fel a figyelmet, hogy a Székesfehérváron a NATO-központ létrehozása indokolatlan kockázatnak teszi ki Magyarországot.

Hozzászólások: