A SORS VÖRÖS FONALA: HA ELOLVASOD A KÖVETKEZŐ LEGENDÁT, ÚJRA HINNI FOGSZ A SZERELEMBEN!

A következő történet az élet misztériumairól, a szerelem varázsáról szól, amelyet ha elolvasunk, ismét hinni fogunk abban, hogy a boldogság bármikor betoppanhat az életünkben.

Csukd le a szemed, képzeld azt, hogy a tested láthatatlan. Képes vagy megjeleníteni lelki szemeid előtt tested érhálózatát, amely összeköti minden testrészedet?

Ha ez megvan, képzeljünk el egy fő eret, amely összeköti a szívünket a kisujjunkkal, így ez a pici végtagunk fogja képviselni a szívünket. Ezért van az, hogy sok kultúrában ha két ember békét köt, vagy fogadalmat tesz, a kisujjukat nyújtják egymásnak, amiket majd összekulcsolnak.

Egy japán legenda szerint ez az ér, ami a szívből indul ki, nem ér véget a kisujjban, hanem egy számunkra láthatatlan vörös színű cérnaszálként tovább folytatódik, és keresi a párját. Így ha két ember vörös cérnaszála találkozik, akkor az a sors találkozása lesz, amely egész életükre ki fog majd hatni.

Bármennyire messze is legyenek egymástól a felek, előbb vagy utóbb találkozni fognak. A holisztikus filozófia is úgy tartja, hogy a földi létünk nem ott ér véget, ahol a fizikai testünk határt szab. Nincsenek véletlenek, az az ember, akivel találkozunk, aki a párunk, vele nem véletlenül találkoztunk. Azt a sors rendelte így, láthatatlan szálak intézték el, amelyeket az Univerzum irányít.

A két láthatatlan vörös cérnaszál folyamatosan munkálkodik, azon vannak, hogy közelebb húzzák egymást, addig, míg a két lelki társ megismerkedik.

Hozzászólások: