Hűséges a társad?

Szeretnéd tudni, hűséges lesz-e az új párod? Vizsgáld meg a kezét! A tenyérjóslás segít felderíteni személyiségét.

Bár többnyire csak egy idő után derül ki, hogy működni fog-e egy kapcsolat vagy sem. A tenyérjóslás azonban már egy kicsit korábban szolgálhat némi információval. Ha beleszeretsz valakibe, akkor vizsgáld meg a tenyerét és megtudhatod, hogy kitartó vagy csalfa típus-e.
Milyen a Föld kéz?  Négyzet alakú tenyér rövid ujakkal. A bőr vastag, valószínűleg durva, a tenyéren bőrkeményedésekkel. Az ujjak és az ízületek meglehetsősen merevek. A fővonalak élesen kirajzolódnak, amellékvonalak vagy teljesen hiányoznak vagy alig akadnak belőlük.
A kéz alakja, tapintása
Ha szerencséd van párod Föld típusú kézzel rendelkezik. Az ilyen típusú ember ugyanis gyakorlatias, megbízható, szilárd jellemű. Szereti a megszokott dolgokat és a kényelmet, tehát temperamentumát egyenesen hosszú távú kapcsolatokra találták ki!
Vizsgáld meg kezének tapintását is!
Remélhetőleg puha, mégis ruhanyos ez ugyanis érzékenységet és megértést sugall. Az illető kész figyelmet szentelni a másik fél érzéseinek, képes az együttérzésre és valószínűleg érdekében áll, hogy egészséges és kiegyensúlyozott kapcsolatban éljen.
A szívvonal
A szívvonalat (az ujjakhoz legközelebb eső vonal ) érdemes kitüntetett figyelemben részesítened! Mivel innen tudhatod meg, az illető milyen formában ad hangot érzelmeinek, és milyen típusú kapcsolatra vágyik. A kielégítő, hosszú távú kapcsolat utáni vágy, széles ívet leíró szívvonalban nyilvánul meg.
Figyeld meg, akadnak-e kisebb vonalak, melyek a szívvonalról ágaznak el. Ezek a jó jelek ugyanis azt mutatják, hogy az illető kapcsolatai – így a párkapcsolata is – érzelmekkel telítettek-e. Ha a leágazás a szívvonaltól az Apolló-domb (a gyűrűs ujj alatt elhelyezkedő húsos kiemelkedés) felé vezet, akkor az illető boldog párkapcsolatra számíthat.
Ha a szívvonal felfut a Jupiter-dombra (a mutatóujj tövénél elhelyezkedő húsos kiemelkedés), és a kéz belső élén ér véget, az illető rendkívül féltékeny típus. Ha azonban a vonal legyezőszerűen terül szét a Jupiter-dombon, a kéz tulajdonosa ragaszkodó,, melegszívű társ – vagyis ideális társ.
Az ujjak
Vedd szemügyre a hüvelykujját is! Optimális esetben eléggé hosszú, ami tapintatról árulkodik, továbbá arról, hogy az illető jól megtalálja a hangot a környezetével.
Ami a körmöket illeti: a hűséges ember valószínűleg türelmes is, tehát spatulás ujjbegyeket keress! A spatulás ujj a vége előtt közvetlenül kiöblösödik, mintha az ujjbegy nekispréselődne egy kemény felületnek. A körmök a legjobb esetben normális hosszúságúak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vizsgáld meg a Vénusz-dombot is!
A Vénusz-domb, a hüvelykujj legalsó percét fedő húsos kiemelkedés. Ha szépen domborodik, de nem túlfejlett, és érintésre kellemesen ruganyos, akkor gazdájának hűséges a természete, és képes mélyen szeretni.
Nézd meg azt is milyen hosszú a szívvonal!
Csak a megfelelő hosszúság esetén valószínűsíthetjük, hogy a kéz gazdája alkalmas-e az érzelmek széles skálájának megtapasztalására, amely feltétele annak, hogy hogy jól megértsen egy vele intim közelségben élő társat.
Ha szívvonal túlnyúlik a Jupiter-dombon, akkor a kéz tulajdonosa rendkívűl féltékeny.
A Szaturnusz-dombon (a középső ujj alatt elhelyezkedő húsos kiemelkedés) véget érő szívvonal pedig olyan személyre utal, aki bár vágyik a felnőtt kapcsolatra, ugyanakkor szenvedélyes, könnyen csábuló alkat.
A „tökéletes” szívvonal a Jupiter-dombon ér véget- ez esetben a kéz gazdája melegszívű, szeretetteljes, lojális egyén.
Hozzászólások: