Árulkodó jelek, hogy Ő az igazi!

 

A valóságban a nagy ő nem jár fehér lovon, fényes páncélban. Mégis hogyan ismerheted fel, ha végre rátalálsz?th-54293da4a561d

Nem vágyik vissza ez exéhez

Sokan még hónapok (gyakran évek) elteltével is vágynak az exükre, nyíltan vagy titokban siratják a befejezett kapcsolatot, és ha tehetik, valamilyen okkal vissza-visszatérnek régi párjukhoz. A te kedvesed azonban nem. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert már lezárta ezt a régi szerelmi fejezetet az életében, és téged szeret.

Nincs szükség szavakra

Vele nincs kínos csend, megért téged szavak nélkül is. Persze, amikor olyan a helyzet órákig tudtok beszélni bármiről, de amikor csak csendben ültök és nézitek egymást ? az valamilyen különleges bensőséges kapcsolatot árul el. És szép jövőt ígér.

Elvárások nélkül szeret

Ismeri a jó és rossz oldaladat, tudja, mit érzel, mit gondolsz. Szeret, amikor kócos hajjal, álmosan, smink nélkül felkelsz. Egyszerűen magadért, elvárások nélkül szeret. Ez így tökéletes.

Mindig számíthatsz rá

Párod mindig ott van, amikor szükséged van rá ? ha egy családtagod a kórházba kerül, és vigasztalásra szorulsz, ha valami miatt mélypontra került az érzelmi életed, ha kikészít a munkahelyi stressz, stb.? ő mindig melletted áll, és segít, anélkül, hogy meg kellene kérned rá.

Vita? Kösz nem!

Természetesen minden kapcsolatban akadnak szócsörték. De nem mindegy, ki kezdi, és hogyan folytatja. Ha párod nem kezdeményez mondvacsinált vitákat, és a felmerülő problémákat dührohamok és kioktatás nélkül oldja meg, az már magában garancia egy jó kapcsolatra.

Számára a család szent

Mosolyogva kísér el téged a nagymamádhoz, és nem panaszkodik azért, hogy ilyenekre kell fecsérelnie a drága szabadidejét. Soha nem mérgelődik, ha valaki az ő vagy a te családodban a segítségét kéri ? egyszóval számára a család szent. Ez is jó garancia a hosszú távú kapcsolathoz.

Ne csak mondja

Egy kapcsolatban soha nem lehet eléggé hangsúlyozni, elégszer elmondani, hogy ?szeretlek?. Természetesen nem az számít, hányszor mondja el, hanem, hogy valós tartalom van-e mögötte. Ha látod a szemében az érzelmet, a csillogást, a vágyat? akkor minden rendben

Kicsit infantilis lehetsz mellette

Nem számít hány éves vagy, és mivel foglalkozol ? vele újra ?szeleburdi? és gondtalan lehetsz, mint tizenéves korodban. Ha nála senki nem tud jobban megnevettetni, ha vele vagy a legboldogabb, az a hosszú távra szóló garancia egyik alappillére.

Ő a legnagyobb rajongód

Megdicsérnek a szüleid, a barátnőid, mert csinos, kedves és okos vagy. De nincs annál jobb, amikor a párod rajong érted ? a külsődért, a lelkedért, a gondolataidért, azért, hogy egyáltalán létezel.

Folyamatosan inspirál

Párod minden bizonnyal a legizgalmasabb ember számodra. És ez jól is van így. Az pedig csak hab a tortán, ha lényéből és szerelméből fakadóan folyamatosan újabb és újabb tettekre inspirál ? hiszen ez viszi előre, és tartja ébren a szerelmet. Az ilyen inspiráló kapcsolat nem laposodik el.

Minden nap jó vele

Még a peches nap is sokkal jobb vele, mint bárki mással. Ha valami rosszul sül el, akkor is vágysz arra, hogy lásd és átöleld. Hát mi ez, ha nem szerelem?

Jobban érzed vele magad, mint bárkivel azelőtt

Ezt minden bizonnyal meg sem kell magyarázni. Szereted, és olyan jól érzed magad vele, mint senki mással… és szeretnéd, hogy ez az érzés soha nem múlna el. Valószínűleg ő is így van vele.

Hozzászólások:

7 thoughts on “Árulkodó jelek, hogy Ő az igazi!”

Comments are closed.