A 2018-as év nehézséget tartogat az alábbi csillagjegyek számára! Te is köztük vagy?

A 2018-as év, fel kell készülni rá, egyes csillagjegyek számára nehézségeket tartogat.
Bika
Az év a lehető legrosszabbul kezdődik számodra. Egy olyan diagnózist kapsz, amire nem számítottál. Lehet, hogy veled, de az is lehet, hogy valamelyik családtagoddal kapcsolatos.

Nehézségeket gördít eléd az élet, és ráadásul most barátaid támogatását sem élvezheted. Nehéz helyzetben leszel, és egyedül kell döntést hoznod. Ha nem szeded össze magad, akkor bizony még a depresszió is megkörnyékezhet.

Skorpió
Szerelmes leszel egy olyan személybe, aki nem viszonozza az érzéseidet. Nagyon kilátástalannak fogod látni a helyzeted, és valósággal összetörik a szíved.

A vitákkal, heves érzelmekkel, teli hónapok után, előbb egy szakítás, majd végre egy csendes időszak vár rád. A pénzügyeid területén is kellemetlen meglepetés vár rád. Egy olyan üzlet nem jön össze, amire nagyon számítottál, és ezért komolyabb veszteség ér.

Kos
A 2018-as év nem sok jót tartogat számodra. Komoly döntéseket kell hoznod, és most az egyszer legalább nagyon határozottnak kell lenned.

Teljesen elveszíted a stabilitásod az élet talaján, nem tudod, hogy mitévő légy, és ettől teljesen kétségbeesel. El kell adnod egy ingatlant, vagy egy földet, de nem tudod, hogy hogyan is fogj neki. Ez az év számos nehézséget tartogat számodra.

Hozzászólások: