3 mondat, amit minden pasi elejt, de egyikük sem gondolja komolyan

Ne hidd el!

A pasi néha pont az ellenkezőjét gondolja annak, amit mond.

2376270_3184d015078e1739b72e99222fabe8d7_wm

Egy kapcsolatban elhangzanak olyan mondatok, amelyeket nem szabad komolyan venni. Ezek nem feltétlenül számítanak hazugságnak, így nem kell nekik túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de azért készpénznek se vedd őket.
 
Összegyűjtöttük azokat a leggyakoribb pasimondatokat, amelyekről még ő is tudja, hogy nem teljesen komolyak.
 

“Te vagy a legszebb lány a világon!”

Nagyon jólesik ilyet hallani egy pasi szájából, és abban a pillanatban, amikor kimondja, lehet, hogy valóban így is érzi, de attól, hogy elfogadod a bókot, még érdemes reálisnak lenni.
Arról pedig végképp ne faggasd, hogy szerinte csinosabb-e a szomszéd lány, vagy az, aki éppen szembe jött veletek az utcán, mert te is tudod, hogy akármit válaszol a párod, rosszul jön ki belőle.

“Nem vagyok féltékeny!”

Ha a párod nem győzi hangsúlyozni, hogy egyáltalán nem féltékeny, akkor biztos lehetsz benne, hogy az. A pasik nem szeretik bevallani, hogy úgy érzik, valaki jobb lehet náluk, vagy veszélyt jelent rájuk, de ugyanúgy féltik a barátnőjüket a többi sráctól, ahogyan egy lány sem örül a női társaságnak.
Ilyenkor inkább a viselkedését figyeld, az sokkal árulkodóbb annál, amit mond. Ha viszont arra következtetsz, hogy a pasi valóban egyáltalán nem aggódik egy olyan helyzetben, amikor kellene, az intő jel, mert az egészséges féltékenység egy kapcsolatban sem árt, és a szerelem velejárója.

“Majd később megbeszéljük!”

Ha a srác ezzel a mondattal jegel egy témát, biztos lehetsz benne, hogy később sem akar rá visszatérni, de így könnyebben szabadulhat, mint ha megmondaná, hogy egyáltalán nem akar róla beszélni. Ebben az esetben ne erőltesd a dolgot, mert csak veszekedés lehet a vége – ha tényleg fontos, inkább máskor próbáld meg ismét felhozni.
Hozzászólások:

One thought on “3 mondat, amit minden pasi elejt, de egyikük sem gondolja komolyan”

Comments are closed.