5 jel, amivel a nő azt üzeni, tetszel neki

A férfiak egy nőtől sem várhatják azt, hogy szavak formájában kapjanak megerősítést arra a kérdésükre, hogy „Tetszem-e neked?”. A nők nem szavakkal, hanem tudatosan vagy tudat alatt a testbeszédükkel és a viselkedésükkel fogalmaznak meg egyértelmű üzeneteket annak a férfinak az irányába, akivel szimpatizálnak. Ha a férfiak képesek felismerni ezeket a sokatmondó jeleket, akkor megkímélhetik magukat a visszautasítástól, a felesleges körök futásától vagy a helyzeti előnyük elpuskázásától.

Íme az 5 leggyakoribb jele annak, hogy tetszel a nőnek:

1. A haj hátradobása

Általában ez a legelső jelzés, amelyet a nő akkor alkalmaz, ha tetszik neki a társaságában lévő férfi. Megrázza a frizuráját, hogy a haja kikerüljön az arcából. Még a rövid hajú nőknél is megfigyelhető ez az ösztönös reakció, ami annak a jele, hogy a nőnek fontos, hogy a férfi milyennek látja.

2. A térd, mint irányjelző

A láb arra mutat, amerre az agy menni akar! A nő térde mindig a számára legérdekesebb személy felé mutat. Ha nincs ilyen a társaságban, akkor gyakori, hogy a menekülőút felé.

3. A saját test megérintése

Az agy parancsára a test elárulja titkos vágyait. A női testben sokkal több idegvégződés érzékeli az érintést, mint a férfiakéban, ezért érzékenyebbek a tapintásra a nők. Ha egy nő lassan és érzékien a combját vagy a nyakát simogatja, az annak a jele, hogy ha a férfi megragadja a kínálkozó lehetőséget, akkor maga is simogathatja majd ezeket a tájakat.

4. A tág pupilla

Ha a nőnek tetszik az, amit lát és érzelmileg megérintette a férfi a közeledése, akkor a pupillája kitágul. Ezzel szemben, ha a férfi közömbös vagy érdektelen a számára, akkor a pupillája jellemzően kisebb.

5. Ajak biggyesztés, kissé nyitott száj

A szexuális izgalom állapotában lévő nő ajka a vérbőségtől megduzzad és kipirul. Az ajkak nedvesítése akár nyállal, akár kozmetikumokkal a szexuális felhívás egyértelmű üzenetét hordozza.

Bónusz: Retikül a közelben

A retikül egy olyan személyes tárgy, amit a nő szinte már a saját teste meghosszabbításának tekint, ezért ha a férfi közvetlen közelében helyezi el, az egy nagyon határozott pozitív üzenet. Ha a nő a férfit különösen vonzónak találja, akkor a táskája tartalmát lassú mozdulatokkal elkezdi babrálni, vagy megkéri a férfit, hogy adja oda neki, vagy vegyen ki belőle valamit. Ha a nő úgy teszi le a táskáját, hogy azt a férfi láthassa és megfoghassa, akkor határozottan érdeklődik iránta. Ha azonban távolra helyezi tőle, azzal érzelmi távolságtartást kíván kifejezni.

 

Forrás

Hozzászólások: