MIKOR SZÜLETTÉL EZ AZ ŐRANGYAL VIGYÁZ RÁD?

Ha nem tudod születésed dátuma melyik napra esett pontosan ne habozz rá keresni. 🙂

angyal_gombon_20110721103126

Gábriel – hétfő

Arkangyalod Gábriel, ha a hétfői napon születtél. Gábrielangyal az égi hírnök, a négy fő arkangyal egyike. Az angyali üdvözlet hírnökeként ő jelentette be Jézus érkezését Szűz Máriának, és később jelen volt Jézus halálakor is. Gábrielarkangyalt hívhatod segítségül, ha kreativitásodat vagy vitalitásodat gyengének érzed.
 

Chamael – kedd

A te angyalod Chamael. Ő az az arkangyal, aki a szívcsakra fejlesztésén keresztül segít megújítani kapcsolataidat.Chamael üzenete a következő: a szeretet energiája az egyetlen minden célban, amely tartós értéket és hasznot nyújt minden teremtménynek.,
 

Rafael – szerda

Angyalod Rafael, aki az Úr gyógyító erejét testesíti meg. Az angyali birodalom orvosaként ismert, aki képes megtalálni a mások felépüléséhez vezető utat. Szeretetet, elhivatottságot, egyensúlyt és motivációt ad neked, hogy ezzel segítse mindennapjaidat.
 

Zadkiel – csütörtök

Zadkiel angyal vigyáz rád, ha a csütörtöki napon születtél. Ő a könyörület és a jóindulat arkangyala. Megtanít az égi erőkbe vetett hitre, valamint enyhülést hoz a nehéz percekben. Zadkiel arkangyal alakja a megértésen keresztül jelenik meg.
 

Haniel – péntek

A te angyalod Haniel, a világos észlelésen alapuló isteni kommunikáció arkangyala. Haniel harcos angyal, az ő tekintélye segít betölteni lelked küldetését ? azáltal, hogy segít bízni a másokkal való kapcsolataidban. Ő lelked védelmezője.
 

Tzaphkiel – szombat

Tzaphkiel angyal vigyáz rád a mindennapokban, ha szombaton születtél. Ő az Istentől való mély elmélkedés angyala. A teremtés isteni, nőies természetét testesíti meg. Növeli a misztikus dolgok iránti vágyadat, segít kifejleszteni természeted nőies oldalát.
 

Mihály – vasárnap

Ha a hét utolsó napjának szülötte vagy, Mihály arkangyal, minden angyal teljhatalmú parancsnoka vigyáz rád a hétköznapok során. Mihály angyal vezeti a mennyei sereget a gonosz elleni küzdelemben, téged pedig a mindennapi kommunikációk során segít.
Hozzászólások:

One thought on “MIKOR SZÜLETTÉL EZ AZ ŐRANGYAL VIGYÁZ RÁD?”

Comments are closed.