A történelem legdurvább trolltámadása: befalazták egy HÉV ajtaját poénból

A világ leghülyébb tréfáját csinálták meg ismeretlenek: felszálltak a HÉVre és 12 megálló alatt befalazták az egyik ajtót. Lefújták a biztonsági kamerát. Ilyen még tényleg nem volt!

bricks-134-693x346

 

A hamburgi S-Bahnon történt meg az alábbi történet a jarokelo.hu beszámolója alapján, amire egyelőre semmilyen magyarázat nincs. Három ismeretlen maszkos férfi szállt fel a szerelvényre, lefújták a biztonsági kamerát és se szó se beszéd befalaztak egy ajtót. Az utazóközönség egy szót se szólt a tizenkét megállón keresztül tartómutatványhoz.

CityMetric szerint több, mint 3 milliós kárt okozott a bontás ? amit képtelenek vagyunk megérteni, hogyan tudtak kiszámolni.

bricked_up_door

?Nem amatőr munka volt. Tökéletes pontossággal illesztették be a köveket és a kötés is kiváló.? ? nyilatkozta a vasút felelőse. Egyelőre semmilyen csoport nem vállalta magára a tettet (pl.:művészcsoportot sejtünk a háttérben).

Vandals Brick Up Train Door

A legnagyobb trollkodást mégsem a villámkőművesek követték el: a berlini kollégák azonnal kitettek a Facebook-oldalukra egy posztot: ?Kedves hamburgiak, mi nagyon jól tudjuk: a fal akadályozza a működést? ? utalva a negyedszázada leomlott berlini falra.

bvg1

Oszd meg, ha szerinted is hatalmas

Hozzászólások:

2 thoughts on “A történelem legdurvább trolltámadása: befalazták egy HÉV ajtaját poénból”

Comments are closed.