Hányszor mondd neki azt a szót, hogy “szeretlek”?

Van egy szó, ami több sebet befoldoz, mint amennyit hinnénk tőle.

 

Ez a szó a SZERETLEK!

De vajon Te hányszor mondod ki ezt a szót Párodnak egy nap alatt?

Ő is szomjazik rá, és örül neki ha valaki megerősíti benne azt, amit szeretne kapni és naponta átélni. Ez pedig nem más mint a ‘szeretve vagyok?’ érzése, amit Te tudsz neki nap mint nap megadni, hisz Te vagy a párja.

szerelem

Nehogy azt hidd, hogy már tudja azt hogy szereted! Azért mert mondtad neki 2 napja, 2 hete vagy 2 hónapja az nem azt jelenti, hogy ő biztosan tudja most is.

NEM, nem tudja! Már elfelejtette és újból hallani szeretné. Az emberek a jót hamar elfelejtik, csak a rosszra emlékeznek sokáig. Sajnos ilyenek vagyunk. Még lehet hogy Te is?

De semmi gond. Pótold nap mint nap és erősítsd meg benne azt amit érzel iránta, ne vedd természetesnek azt amit már egyszer kimondtál neki! Még akkor is mondd neki, ha épp nem érzed már úgy, vagy nincs kedved. Hogy miért? Azért mert lehet hogy épp egy lelki hullámvölgyben vagy, miből hamarosan elindulsz újból kifelé és ismét ezer szóval mondanád, hogy mennyire szereted: de már lehet hogy nem lesz kinek!

Lehet hogy a hullámvölgyed túl sokáig tartott, lehet hogy neki is épp lelki hullámvölgye volt, és a kapcsolatotok a megerősítésének hiánya miatt széthullott, pedig a völgyből kilábalva újraforrhatott volna köztetek minden.

Vigyázz arra ami egyszer a tiéd volt. Mert csak akkor jössz majd rá az értékére amikor elveszítetted!

De vigyázz a másik oldalra is! Ha túl sokat mondod neki, akkor egy idő után elcsépelt frázis lesz amit Párod természetesnek vesz ugyanúgy, mint amikor mindig megkap tőled mindent és már nem tudja értékelni. Ügyelj arra hogy kapja is meg a SZERETLEK szót és nem is. Tudod mint a mesében: vitt is a királynak valamit meg nem is. Tedd ugyanezt Te is és meglátod a kapcsolatod minimum meleg szinten marad még 5-10 év után is, de lehet hogy inkább forró!

Azért ez egy kicsit jobb mint egy kihűlt, fagyos kapcsolat 11 hónap után, nem?

Hozzászólások:

2 thoughts on “Hányszor mondd neki azt a szót, hogy “szeretlek”?”

Comments are closed.