10 jel az Univerzumtól, hogy nem vagy az utadon és ideje változtatni!

1000_a6fed995516b9521b6eee051ef5b2a487fdcef90_20140920_100835

Ha nem a saját utunkat járjuk, az univerzum figyelmeztető jeleket küld, amiket jobb, ha komolyan veszünk és változtatunk. Hogy miért? Mert minél inkább nem akarjuk észrevenni a jeleket, annál nagyobb és erősebb jelzéseket kapunk majd.

A Te utad

Mi a te utad valójában? Biztosan sokan nem fognak egyet érteni velem, de én azt hiszem az utunk, az, ami elhozza alegnagyobb bőséget az életünkbe. Bőség alatt nem a pénzt értem. Legnagyobb bőségben élni egyet jelent: egészségben, szeretetben, elégedettségben élni.Összhangban lenni külső és belső világunkkal egyaránt. Amikor a lelkünk örül, és ez az öröm és harmónia a körülöttünk élő világra is kihat. Ha aszívünkben élünk és követjük a szívünk hangját, ez az öröm és béke fogja alakítani külső valóságunkat.

10 jel, hogy nem vagy az utadon

1.Folyamatosan elfog valami rossz érzés

2.Betegség

3.Akadályokba ütközöl és gyakran vagy balszerencsés

4.Lakásodban, házadban valami mindig elromlik

5.Félsz és bizonytalanságban érzed magad

6.Úgy érzed, mintha mindig valaki más döntene helyetted, te csak sodródsz, és nem irányítasz

7.Sikertelenség: nem haladsz egyről a kettőre, akkor sem, ha sokat teszel érte

8.Lehúzó emberek vannak körülötted, akik mintha minden erődet elvennék

9.?Véletlen egybeesések? hiánya, valahogy nem tudsz összhangban működni az univerzummal

10.Folytonos fáradtság, erőtlenség, kedvetlenség

Hogyan változtass, hogy az utadra kerülj?

Vonulj el egy csendes helyre, legjobb, ha a szabadba mész. Vigyél magaddal egy füzetet és egy tollat. Gondold végig és írd le, milyen jeleket, akadályokat kapsz. Figyeld meg, hogy ezek a jelek életed mely területére összpontosulnak! Munka? Emberi kapcsolatok? Egészség? Párkapcsolat?

Próbálj meg a lelkedben őszinte választ találni, hogy miért kaphatod ezeket, milyen változásra akar rávezetni az Univerzum?

Ezeket a felmerülő gondolatokat is írd le. Minden változtatást vegyél sorra, amiről úgy gondolod, hogy meghozná a lelki békédet.

Amikor képtelenek vagyunk meghallani a szívünk hangját, akkor akadályokat kapunk, rossz helyzeteket, amikből ki kell kerülnünk, amiket el kell engednünk, ott kell hagynunk. Tulajdonképpen ilyenkor ezekkel a nemekkel jelöli ki az univerzum, azt az utat, ami valójában a miénk.

Ezért van az, hogy a végén rájövünk: az a sok rossz dolog is értünk történt. Mert ezek vezettek el arra az útra, ahol békés szívvel haladhatunk.

Ilyenkor jövünk rá, hogy

-a férfi, aki megütött és emiatt kiléptünk egy évek óta lehúzó rossz kapcsolatból,

-a barátnő, aki elárult és a helyére jött egy tisztaszívű barát,

-egy irigy kolléganő, aki be akarta a nevünket sározni a munkahelyünkön, és miatta váltottunk egy jobb, nyugodtabb állásra

-a térdműtét, ami után rávettük magunkat a rendszeres edzésre,

mind-mind ajándék.

Mert nélkülük nem lennénk ott, ahol ma vagyunk. Köszönjünk meg minden akadályt a teremtőnek, aki annyira szeret minket, hogy soha nem adja fel, hogy arra az útra tereljen minket, ahol nekünk a leges-legjobb.

Szerző: Sándor Judit
Forrás: Joportal.hu
Hozzászólások:

One thought on “10 jel az Univerzumtól, hogy nem vagy az utadon és ideje változtatni!”

Comments are closed.